Till Sara

Jag delar med mig med detta idag för att jag tycker att ni ska framhäva dom ni älskar när ni ser att dom faller eller varför inte vilken vardag som? 


Sara, Jag älskar dig. Vad skulle jag göra om inte du fanns? Vad skulle jag gjort om inte jag följde med till smögen? Vad skulle jag gjort om inte vi fick denna sommaren som vi fick?
-Jag kan sätta en miljon (om jag hade) att om inte jag hade följt me...d till smögen, så hade vi aldrig varit så tighta som vi är nu. Det va Jonas o Emelies fel att vi fick dela rum ;) (för utom en natt.. ;) HAHAHAHA) Vi står dom till en skuld, en STOR skuld Darling.
Jag minns att du har sagt till mig att jag inte kan förstå hur mycket jag betyder för dig, att du inte kan förklara.. Men jag vet precis vad du menar, för jag tror att jag känner likadant bara utav två olika anledningar och erfarenheter.
Jag vet att du kommer att komma på fötter igen. För jag ska vägleda dig, då du tappar greppet och behöver hjälp och stöd. Jag är din stöttepelare som du sa, "Jag känner att jag kan luta mig mot dig när jag behöver stadgan". Det är jag som ska framhäva dina starka sidor när du känner att dina svagheter tar över dig o du faller. Vi hjälper varandra när den andre är svag, för det är det vänner gör för varandra. Vi ringer till den andre när vi vet att vi "stör" för att vi behöver den utan att vara orolig över att man verkligen skall störa. För som jag sa innan, det är vad vänner gör för varandra.

Nu är jag inte i den där jobbiga perioden då jag mår dåligt och känner att det är viktigt för mig att skriva till mina vänner hur underbara dom är och hur mycket dom betyder för mig. Utan jag skriver det här för jag vet att du behöver höra och läsa detta idag för jag vet att du behöver få all kärlek du kan få. För du faller och tynar bort ifrån mig/oss, till saras symbios där hon grämmer sig med sig självt och mår dåligt över en rad olika saker.
-Jag fångar upp dig och framhäver dig, som jag har lovat dig!
Du ska veta hur lätt det vara att skriva dessa ord, för jag menar vart enda ord jag skrev ned. Sen vet du ju att jag har lätt för att skriva men du ska till dig det och läsa det varje gång du känner att du tappar modet eller kontrollen. Eller bara om du vill få lite extra värme ute i den kalla hösten som så sakteliga smyger in hos oss alla! Märker att jag kan sitta här o bara skriva rad efter rad, men nu har du fått lite mod och kanske kan resa dig upp med ett leende, sträcka på dig och säga "Det här kommer att gå bra, för jag är Sara". Säger som min gamla chef sa till mig, "Det är Du, du Sara som får världen att snurra. Inte dina kunskaper eller dina erfarenheter utan du och dina MÖJLIGHETER som får den att vilja få kraften att snurra".

Älskar dig
- Rebecca, 090920

RSS 2.0