Nästan ledig idag!

Hej mina vänner!

idag har det nog varit den goaste fredagen på länge, jag vaknar vid tio tiden (dock utav våran goa papegoja) och äter min frukost. Är ju som sagt nästan ledig idag ska ju bara på utbildning i tre timmar. Sedan så ringer min chef mig uppe på H&M om jag vill komma in kl ett i stället för två för dom skulle tycka det va bra om jag va med på ett utav minimötena om hur det går för H&M osv. Självklart kom jag in tidigare. 

Fick reda på massa procentuella ökningar, vilket är väldigt roligt att veta och höra att vi gör ett bra jobb. Väl på utbildningen så fick jag lära mej mer om 730 bilden alltså kontobilden. Som jag måste veta nu när jag är 2.2:a, betyder att jag även tar frågor, kontofrågor. Lite roligare på jobbet nu när det är lite mer man får göra än att bara lägga in telefon order. 

Sen så när jag slutade mötte jag upp Jennie, vi gick till systemet för att inhandla helgens vatten. Pinnade iväg till knalle för att köpa hårfärg till lilla mej sprang upp till angelica och färgade loss.. ;) Och som ni ser så blev det ju bra.


image28   

Och nu så väntar jag på att Angelica ska komma hem så vi kan avsluta denna dag på ett bra sätt, får se vad vi gör men nog blir det kul vad vi än hittar på. Glömde jag säga att jag och Jennie plockade ner en affisch på Dia psalma till Nathalie dom spelar i kväll på rockborgen, hon skulle ha sett de men hon är ju sjuk.. Hoppas hon blir glad : ) 

Nee nu känner jag att detta inte leder till något så det är nog bäst att jag är tyst.. 

Ah! i alla fall!
- I morgon så blir det party! Catrin har ju fyllt 20 så då blir det fest på vimmel, det kommer bli jätter roligt! mer info imon natt.. 



SCHYYYSS
// R


Who's ready to work?

image26
-I know that I am!

Marie Fredriksson

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du älska då?


Shan da man!




Han är så bra! ;D
Denna DVD kan man titta på hur många gånger som hellst!


I WON! -I'm a winner.. at least today.. ; )

REBECCA ÄR GLAD! :D

Jag vann! Ja det är sant! första gången jag vinner något på läääääänge!
Sist jag vann va när jag fick en tia av mamma när jag låg inne på sjukhuset i sommras!
-och de va tio spänn, inte miljonen precis.. ;)

Men denna vinsten vart ju värd mer!
Vann nämligen en jätte fin design till min blogg som Feliciahttp://centralpark.blogg.se/ har gjort!

Så nu så slipper jag denna mall och får något unikt som är fiiner!
-Gilllar den jätte mycket! Går i lila, fabulöst!

Snart kommer den att komma upp så ni får se resultatet!

Tack ännu en gång Felicia!

http://centralpark.blogg.se/

image25
så hääääär glad är jag!

Dr. Hook - A little bit more



Vet inte men, Jag älskar Dr. Hook!

Tycker ni?

nytt jobb med björn gustavsson? :S




så dom pissar slusch puppy!

många responded på lilla björn gustavsson, så jag tänkte slänga in ett till litet klipp..
Tycker också han rockar.. ;D



Jag va inne på White med sytra mi Angelica här om dagen , för att höra om platsansökan dom hade ute för Angelica va sugen på att hitta något nytt. Men det va för lite timmar för henne så det slutade med att jag sitter här hemma nu och filar på en arbetsansökan. Känner att jag vill göra något nytt och han något som ger mej lite mer. Plus att jag får lite ber betalt på white än på H&M/PROFFICE. Så nu då om jag nu skulle få jobbet så behöver jag inte känna mej stressad inför usa, är nämligen rädd för att det inte ska gå runt till allt. Skiter ju fullständigt i om jag har pengar nu här hemma, för jag ska verkligen spara så jag kommer till MARIE!! Blir fruktansvärt besviken på mej själv om det slutar med att jag inte kan åka ner och tänkt så många jag gör besvikna om jag inte far?

Det är så jobbigt att allt ska handla om jobb och pengar. Man jobbar för att få pengar så man kan överleva. 80 procent utav ens liv är ju jobbrelaterat och så tycker jag det inte ska vara. Titta på medeltiden eller man behöver inte ens gå så långt bak som medeltiden, ta for instens "lilla huset på prärien" tiden.. Då va ju inte allt jobb, men det va ju där i och för sig dom grundade det..
-smart!

Nhe.. men man ska nog vara glad över hur bra vi har det, undra vad dom klagade på? ; )

Gosch! känner mej typ som johannes på jobbet som börjar prata om en sak och slutar med något helt annat så kommer han inte ens fram till själva poängen för att han glömde av va de va han pratade om.. ; D

Såå åter gå till jobbsnacket nue.. ; )
Har även pratat med min chef på H&M, Catrin om jag har möjlighet att komma tillbaka efter sommaren alltså efter USA för det är ju inte ens säkert att dom på white vill ha tillbaka mej när jag åker iväg. Då sa Catrin i alla fall att om dom söker/behöver mer folk (villket hon tror att dom behöver) så är jag mer än välkommen tillbaka! Hon tycker att jag verkligen ska ta changsen att söka jobbet. Så vi får se hur det blir men jag hoppas innerligt att jag får jobbet, min gamla klasskompis från dalsjöskolan, Karolina jobbar ju där med. Vore jätte skoj att få jobba ihop med henne!
-Håller tummarna!   

Ah.. Men det va väll typ det jag ville säga..

JO!!
Jag va på min AROMA MASSAGE idag! :O Sååååååååååååå jäkla skönt!
-Tack för en underbar present Nathalie!

Fortsätta och fila på ansökan samtidigt som jag tittar på GOSSIPGIRL



SHYYYZZ
// R

carina berg!






Runaway to the stars

Jag måstre erkänna en sak


mina planer till usa är att jag inte ska komma hem igen, jag vill hitta något (mer än min familj där nere) som gör att jag kommer att stanna. Om det så är mitt livs kärlek eller bara ett jobb bara det är något som håller kvar mej. Jaa i alla fall tills jag känner mej redo att komma hem till sverige igen.


Vet inte varför men jag har alltid velat förflytta mej till usa och nu känns det som rätt tillfälle att göra det, känns inte som om det är nogåt annat som hindrar mej från att sticka/fly förutom min familj och mina nära.


Jag ser upp till marie som bara gav sig av till usa och hade modet att stanna kvar och visa att hon klarar sig sjäv, att hon är självständig och kan stå på egna ben. Så hon fann sin kära eller ja, så Shaun fann Marie.. Så dom träffades händer bara i filmer kanske jag har redan övertygats om mitt förra inlägg om kärlek i film och i verkligheten?


För att göra en lång historia kort:

Shaun skulle gå in på en bar då fick han den känslan "att den första tjej jag ser där inna ska bli den jag ska leva resten utav mitt liv med" och där satt murre med sina vänner som en uppenbarelse.. och sendan dess har det rullat på..


Den kärleks historen vill jag höra om och om igen när jag kommer ner och lite djupare. Jäkligt impad måste jag säga! Jag menar det är ju inte sånt som händer...

-Bara i film..


image24
Är dom inte fina
 

Kanske är det bara att jag vill känna att jag är älskad eller bara att det finns några som väntar på meh hemma i sverige? saknad eller känna att jag är behövd? Måste nog bara få det bekräftat utan att dom behöver visa det bara för att jag har gjort mina små snedsteg. Utan bara att jag väljer att åka iväg inte gör några dumheter bara vara borta ett tag och sedan komma tillbaka.

Tror att alla behöver få sin kärlek bekräftad någon gång utan att man ber om det eller råkar göra något som inte riktigt va meningen.


Två gånger har jag gjort det misstaget och det ska aldrig ske igen om jag själv får bestämma, får bara hoppas att jag tänker mig för innan jag aggerar.

Jag vet att jag har en massa runt mej, men ändå så känner jag de dära tomrummet som ingen vill ha. Så därför tror jag att jag måst iväg och hitta mej själv först innan jag kan låta någon komma in på mitt liv.


 





Åh herre gud va passé allt detta lät men jaa det är nog så jag tycker och känner hoppas bara att det blir något stort utav min resa, vilket jag tror.


Shyyyss!

// R


I'll take you to that place


image22

I can see you imaginin' those thoughts in your head
by the way your staring'...
I'll help your fantasies come true
all you gotta do is look me in my eyes
Look me in my eyes
I'll take you to that place
All I ask is look me in my eyes
Look me in my eyes
Baby look me in my eyes


we belong together

Åh fy fan vad glad jag är att livet i filmer är inte den samma i verkligheten!

Kollade på a lot like love just, den som gick på femman. Ah det är ju den med Ashton kutcher och Amanda Peet där dom aldrig riktigt kan släppa varandra och gå vidare efter ett snabbt knull på ett flygplan. Och till råga på allt så tar det ju typ sju år innan dom blir ihop! Aaa eller förstår att dom inte kan vara utan varandra. Detva ju allt för tur att det inte va han som skulle gifta sig i slutet där, nhe för det va ju bara hans cp syster så dom kunde slå sig till ro. Ja menar ska man hålla på och gå runt i år och dar helt miserable? Aldrig i helvete. Ne det skulle jag aldrig vilja göra gå så här i flera år tills graven ropar på mej då eller?
-Ne tror inte det!

Men sedan so vore det väll trevligt om det skulle bli ett happy ending, men hur ofta händer det i verkligheten? Och sen behöver det ju inte vara den jag tror det är heller det kan ju vara någon heeeelt annan, ja en som jag kanske ah tex. killen jag alltid springer på när jag handlar eller killen som man alltid möter på krogen. Ja för i så fall så är det en helt omedveten "a lot like love", bara att vi aldrig direkt har pratat med varandra i sju år men jämt springer på varandra.. Det skulle ju va lite coolt iof..
-så då kanske man vill att livet ska vara lite som i filmvärlden.. ; ) Ah och om man tänker på Dirty Dancing... ja då VILL man verkligen att den ska vara precis som i film! hahaha

-Tänkt va fort man kan ändra sig..

image19

Ah åå sen så tittade jag ju på den me för Ali Larter va med i filmen, genast då blev jag ännu mer taggad för att forsätta minska på vågen! Whop-dee-fucking-doo!

image20


Mitt mål är att jag ska va snygger som skogen änr jag ska entra USA, för där är det ett måste att va snygg, annars så kan jag inte va mej själv. Men det är mååånader kvar innan jag kommer komma sit så jag kommer att ha lång tid på mej, sen så tror jag att jag kommer att lyckas långt innan jag kommer ner dit. Det är givet.

Idag har jag bara varit ledig från allt, alltså jobbet och för sedan springa runt på stan och vänta på att mamma ska sluta jobbet. Har varit jätte skönt att sova, vaknade vid sex då jag brukar gå upp för att jag ska till jobbet och kände paniken i mej för att jag skulle gå upp för att åka till jobbet. Men sedan kom jag på att jag inte skulle jobba, somnade om så snabbt och skönt. Så skön har nog aldrig min säg varit innan. Har varit så trött det senaste, bara glömt av massa saker jag ska och har lovat göra så tom mina nära har blivit sura på mej bara för att dom har bett mej så många gånger. Men jag kan inte hjälpa det, och det är ingen ide att försöka förklar och säga att jag är trött för man förstår ändå inte vad jag menar. Tycker väll att jag ska sova mer, men så går det ite riktig till. Biter ihop i stället för att försöka, vill ju inte att dom ska tro att jag är en liten vekling eller något eller att jag bara är lat. Mitt humör är inte den bästa heller, ibland vill jag bara sitt och vara tyst och inte behöva säga något och då tror man att det är något med mej att jag är ledsen eller att jag är sur. bla bla bla. Å när dom frågar dessa onödiga frågorna. Eller att om dom upprepar allt jag säger och slutar med "eller?", men ffs jag SA ju det eller vi bestämde det jue! Eller är det bara jag som är dum eller jag vet inte.
Å denna om man svarar med en annan ton som är allt annat än glatt så är man altid kakig, sur på personen eller irriterad.
-Nu kanske dom som tar åt sig förstår att jag inte är sur eller nått liknande jag är bara trött. Då va det sagt.

Ah kan oxå tillägga att det kommer bli svårare att lägga undan pengar till usa än vad jag trodde, har jobbat så mycket jag orkat förra månaden näst intill varje dag ca 6h om dagen, men det blev ju knappt någon vinst där inte. Fan om jag bara hade orkat så hade jag skaffat mej ett nytt jobb fort som blixten så jag kunde lägga undan mer pengar! Jag kommer ju knappt kunna leva varje månad för jag ska lägga undan närs intill allt.
Självklart är det värt det, men jag vill ju järna kunna unna mej lite nya kläder till våren och kunna umgås med mina vänner. Det är ju tur att jag inte kan dricka ännu, för då hade jag ju vart fuckad helt och hållet!.. ; D
här är det verkligen "make ends meat"!
Men mamma och pappa kom ner till mej och sa att jag inte behövde betala hemma innan jag ger mej iväg till usa! Och det är en jäkla skön belastning att bli av med! Bara telefonen jag behöver betala sen är det inget mer! gött!
-Tack mamma och pappa! ni kommer att få igen det. =)

Väl hemma idag då så vaknade jag runt elva, ännu en gång skööönt! åt min lilla frukost tog min dagliga dos av mediciner sedan så kom vår lilla nisse från securitas för att updatera vårat larm system, mycket trvlig kille.. ; D Lagom till han gick så fixade jag iordning en sockerkaka med chokladsmak, lite grovhackade mandlar och kockos. Vet inte om den blev god ännu men det blev den säkert. Ibland så kommer kreativa rebecca fram och jag börjar göra något extra med mina bakverk. Ska nog ta och göra en god glasyr till kakan imorgon innan vi hugger i den.

Nu ska jag ta och se fortsättningen på la bamba, kännde igår kväll när jag låg och kollade på den att jag började bli för trött för att hålla koncentrationen uppe så jag stängde av. När det är en sådan viktig och bra film så vill man absolut inte missa något i filmen.
För alla som inte vet vilken film det är så handlar den om gamla rockarn Richie Valens som gjorde hittarna bla "Come on, let's go", "Donna" och "We belong together"..

Liten snutt ur filmen och brae låten we belong together!




-Tycker verkligen att ni ska titta på den filmen!

Nu ska jag ta och knyta mej då så jag orkar att se resten
Natti natti
Schyyyss
// R

Att flyga

Det är en konst, eller rättare sagt ett knep med att flyga. Knepet är att lära sig kasta sig till marken och missa. Dom flesta misslyckas med att missa marken, och om dom försöker riktigt ordentligt är det troligt att dom kommer att misslyckas riktigt ordentligt. Självklart ligger svårigheten i att missa. Problemet är att man måste missa marken av en slump. Det tjänar ingenting till att avsiktligt försöka missa marken, sådant lyckas aldrig. Uppmärksamheten måste plötsligt riktas åt något oväntat håll när man är halvvägs, på så sätt att man inte längre tänker på att man faller, eller på marken, eller på hur ont det kommer att göra om man misslyckas med att missa.


image18


Jaa så måste det va i alla fall!

@-->----


Vill tillängna detta inlägget till

Debbie Gustavsson

och alla hennes nära och kära

image17

Om det finns någon rättvisa i denna värld så har du det bättre nu.


endast sus

Remicadebehandlingen gick bra, lite kiligt att va själv bara.
-end of story..


Ah juste..
-TABORT DE JÄVLA FITTHJÄRTANEN NÅGON GÅNG!

image16


Ha de..
bye

Give me some love..


Mine is not a heart of stone
I am only skin and bone now
Those little pieces are little pieces of my own

Why don't you give me some love
I've taken shit loads of drugs
I'm so tired of never fixing the pain
Valium said to me, I'll take you seriously
And we'll come back as someone else
who's better than yourself



So I'm standing all alone and I'm only skin and bone now
So many faces, but they all look out for their own

Why don't you give me some love
I've taken shit loads of drugs
I'm so tired of never fixing the pain
Valium said to me, I'll take you seriously
And we'll come back as someone else
who's better than yourself


Tired..

Jag är trött.. Jaa fast jag har ju varit tröttare, men jag är trött!
-Tecken på att mina värden har sänkts? Eller är det bara för att mnin kropp säger stopp? Att jag inte orkar lika mycket så som jag tro? Att jag inte är stålmannen?
Jag har ju pressat mej själv väldigt mycket de senaste veckorna att jag ska jobba jobba jobba för att jag ska få ihop pengar till USA och det är den BÄSTA motiveringen till att jag gör som jag gör.
För det är ju nu jag borde vara pigg för att börja jobba som en vanlig människa när jag har slutat med venoferbehandlingarna. Så därför jobbar jag, för det är ju det alla andra gör och faller det ju naturligt att jag ska göra det med.
Någon gång måste jag ju börja och då började jag med det men nu, ja nu är ja ju så trött att mina ögon går i kors på jobbet redan vid tolv men det kanske det gör på alla?
-Ja, vad vet jag..

Jag kanske inte ska pressa mej själv så mycket hur mycket jag ska jobba, men om jag inte gör det så mkan jag ju säga bye bye till moster och det vill jag ju inte. Så jg ska kämpa på och se om det kanske är bara att man måste ställa om kroppen?

Som Mia säger till mej för att motivera mej:

"Det är inte värt att börja dricka nu, tänk vad du har att se fram emot i sommar i stället och vad du skulle missa om du gjorde ett snedsteg till.."

Och det tänker jag verkligen på!
Men nu motiverar jag mej också till att jobba mer för att jag ska äntligen få komma ner till moster! Och då borde det ju leda till något bra.

You want it, you got it
You need it, but you know you gotta have it
The music is freein'
Out on the weekend, Out on the weekend, weekend


Men det jag ville säga va att jag är lite trött nu så om jag skulle vara lite grinig eller tjurig så ta det inte personligt, det är bara att jag är trött. Snart är jag tillbaka.. ;)
Kanske inte ska jobba över så mkt som jag har gjort denna och förra veckan i alla fall.. Eller det ser jag ju på kommande lönebesked om det skulle behövas eller inte, för förra månaden jobbade jag ju inte över. Kanske räcker ändå...


Nog om det nu! Jag "tittade", a jag halv sov igen om hela Greys Anatomy men själbklart så såg jag när bambi skulle rädda bambi och så såg jag när snygge Alex pratade med Yang om att hon saknade Rebecca.. Jaa, det isade till i hela kroppen. Om det skulle vara någon av oss som saknade varandra så kulle det nog vara tvärt om.. ; D Men kommer INTE att glömma den tiden vi hade tillsammans.. Hyser ingen agg här inte.. Mer eller mindre bara glad att vi har den kontakten vi har idag.

Jag måste erkänna en sak med.. :$
-Jag såg aldrig slutet på "NURSE BETTY", men jag såg på filmen men sen blev jag så trött så jag stängde av den. Herre gud va hon är pinsam. Men jag tror att jag är i själva slutet nu i alla fall, är där när "betty" är som gislan.. borde vara slut nu snart..
Men ska se på slutet ni ikväll å sen blir det nog en utav filmer na jag fick låna utav Fredrik..


image15


Så med detta vill jag säga god natt! Höres imorgon.. ; )
Natti på er
Schyyyss!
// R


I'll be there


FÖR JAG SKA GRÄVA GULD I USA!


image14

Spa bath..


Att ta ett sent varmt bad med goda oljor och skum på kvällarna är det BÄSTA som finns!

Just nu håller jag på att tappar upp ett.. ; )


image13


Dags att se om det är tid för att hoppa i!




Schyyyss
// R

Crazy like shit!

Okej! just nu så sprudlar det så mycket i kroppen så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Kan inte riktigt säga vad det beror på.. Men antagligen så tror jag det är LYCKA?! :D
Jepp R har funnit lyckan!
-Vet inte vart hon hittade den men någonstans där så tog den tag i henne och flög iväg! och drog igenom henne genom ett rus, ja kanske ett så kallat lyckorus..
-Neeej, R är inte kärer utan hon är bara nöjd med tillvaron och har inget att klaga på. Hinner ju inte hålla på med kärleken nu när hon håller på att samlar krafter inför USA resan till kära moster! Jobbar som tusan för den delen med! Glad att hon har ett mål i livet?
-Ja! Verkligen! Nu har ju hon äntligen changsen att ta igen förlorad tid som hon gick misste om och en resan som har varit planerad sen högstadiet! Hon kommer att ha pengarna, kommer att ha tiden och framför allt så har hon som jag sa innan, CHANGSEN! Changsen att komma till skott innan plugget och innan allvaret börjar och nu tar hon den! Tar tag i den som ett barn suger tag i sin napp, som, som..
-Ne nu känner jag att jag går för långt. Men det jag ville säga är att jag längar som ini heeeel**te, å nu svor jag med men jag längtar som ini TUSAN tills jag ska få komma ner till er och äntligen få se hur ni har det där nere, disc video klippen säger inte så mycket är mycket bättre live.. ;)




image12
Här pådenna bilden är marie uppe på bergen i onsdags under en luch
med Shaunefter att dom jag citerar marie ditchade barnen på skolan..
-Mysigt värre! :)




Och förhoppningsvis så kommer min Emelie följa med mej ner eller komma ner senare, så hon får se hur min familj har det där nere med mej! HOPPAS HOPPAS! Ska tvinga Dennis att han ska låte henne åka iväg med mej! Ja.. Så därför vet jag inte riktig vart jag ska tavägen ibland bara för jag tänker på hela grejen, att få komma ner till er och.. Ne jag kan inte förklara om jag gör det så tror jag inte ni skulle förstå vad jag menar. Hoppas bara innerligt att ni har haft denna känslan som jag har eller hoppas att ni kommer få känna på den!
Tänker på det varje dag, och ibland är det som om man vill bara krypa ur skinnen bara för man är så exited! och man vet inte riktigt vad man ska göra ller vart man ska ta vägen!

Nu ska jag ta och sätta på den dära filmen "Nurse Betty", jag började se på den för någon dag sedan men den va verkligen så kass så jag va tvungen till att stänga av den för jag inte klara de av den. Men jag kan bara inte dissa Renée Zellweger, måste ju se hela filmen så det blir denna i stället för kära "Dirty Dancing". Kan ju säga som så här, "Bridget Jones dagbok" va ju 100ggr så bättre än denna filmen! "Nurse Betty" måste ju va en av newbie filmerna om inte så va det en jäkla miss.. ;)

Lite quotes från "SUPERBAD":

Officer Michaels
: Yeah McLovin, how is it going with the ladies?
Fogell: It's not the "going" I'm worried about... but the "coming".

Officer Michaels: How old are you McLovin?
Fogell: Old enough.
Fogell: Old enough for what?
Fogell: To party...

-Got to love it! :D haha



Så natti natti mina barn!
Schyyyss!
// R




P.S OJ! Glömde ju säga att jag har träffat Angies och Mehdis hund! Leon jätte söt liten björn. Ska sätta upp lite bilder på miraklet när jag prickar något bra!
Sa jag att det va en Finsk Lapphund?
-Då kan ni ju nästan tänka er hur leon ser ut.. ;)
D.S

My love..

Jaa jag vet attt jag är kass på att hålla löften.. Men nu så får ni ju mycket mer att läsa i stället ;)

Igår så hämtade vi Emelie nere i stan efter att Jag, mamma och pappa hade handlat på lilla coop under tiden så hyrde emmsan film och efter tips från "coachen" så blev det "SUPERBAD" aka "SUPERSUGEN". Så JÄKLA bra! Och med min låga dåliga humor så satt den perfekt.
-Tack för tipset! ; )

Alla deras kommentarer va ju att dö för och ansiktuttrycken.. här får ni några goa quotes som jag hittade på imdb.com:



Seth: I'd just sit there hours on end drawing dicks.
I didn't know what it was. I couldn't touch the pen to
the paper without drawing the shape of a penis
.
Evan: That's fucked.
Seth: No shit. It's really fucked up. Here I am.
A little kid. And I can't stop drawing dicks to
save my own life.

Seth: Fogell, this ID says that you're 25 years old.
Why wouldn't you just put 21, man?
Fogell: Seth, Seth, Seth. Listen up, ass-face:
every day, hundreds of kids go into the liquor
store with fake IDs, and every single one says
they're 21. Pssh, how many 21 year olds do you
think there are in this town? It's called fucking strategy,
all right?

Seth: And you landed on McLovin...
Fogell: Yeah. It was between that or Muhammed.
Seth: Why the FUCK would it be between THAT or
Muhammed? Why don't you just pick a common name
like a normal person?
Fogell: Muhammed is the most commonly used name
on Earth. Read a fucking book for once.

Evan: Fogell, have you actually ever met anyone named
Muhammed?

Seth: I'm just saying that I wash and dry; I'm like a
single mother. Look, we all know home-ec is a joke - no offense -
it's just that everyone takes this class to get an A,
and it's bullshit - and I'm sorry. I'm not putting down your
profession, but it's just the way I feel. I don't want to sit here,
all by myself, cooking this shitty food - no offense - and I just
think that I don't need to cook tiramisu. Am I going to be
a chef? No. There's three weeks left of school, give me
a fuckin' break! I'm sorry for cursing.




Självklart är jag ju tvungen att trycka in en liten snutt av filmen..




Vi pratade om att vi skulle ta och åka iväg i sommar innan jag åker till USA och är borta ett tag. Antingen om vi åker iväg ett gäng eller om det bara blir vi två. Så om ni är sugna på att hitta på något roligt i sommar så är det bara att höra av er! För vi är REDO att åka! HABBA HABBA!! Vad skulle jag göra om jag inte hadde min emelie? Hon är mitt ljus i mörkret! åå alla de andra fiina sakerna man säger.. ; )
-Love you dear!
Vi kan verkligen ha det så jäkla roligt ute på krogen, åh tänker tillbaka på i sommras när jag va ute första gången efter mitt låååååååååånga uppe håll. Det va hon, jag, Jennie, Emma och Elin hemma hos Jennie sen tog vi taxin ner till stan och rockade till The way i are sen väl nere i stan så drog vi in till rådhuset och där inne rockade vi två.. ; ) Kommer aldrig att glömma den kvällen! - TACK - Lika dant den kvällen änr vi gick ut själva, vi va hemma hos dej och shottade oss fulla på jäger och drack smirnoff ICE. Tog taxin vid tolv och sen in till swing, ja SWING som man inte kan ha kul på längre för det är massa smått där och annat folk. Och där inne hade vi det skit skoj!
Snart kommer din 20års dag gumman! Då ska vi ha det lika kul! å det är då jag kommer att festa loss för första gången sedan den lilla olyckan. Då lovar jag dej att vi ska göra den kvällen minnes värd!

Nu ska jag ta mej ett varmt, lååååångt och skönt bad! Ska skriva lite mer sen efter.

På åter seende!
Schyyyss
// R



P.S
Ååå som sagt, det är inte farligt att kommentera.. ;)

surfi**or

Vad ska jag göra om jag inte får skirva ner mina känslor, när jag är en sådan person som har svårt att prata om mej och mina problem eller tankar?

Allt blir bara fel.. kvittar vad man än gör!

UP YOURS!
-eller nått.. :(


image11


Nu så ska jag ta och gå och lägga mej tidigt.. Ska uppdatera er mer om denna vecka imon innan jag ska nana


Natti natti
Schyyyss!
// R



P.S
Det är inte farligt att kommentera.. ;)

Låt mej få sluta med dom!

"Mitt hår blir bara tunnare och tunnare.. :( skit! snart har jag inget kvar? Happ måste iaf klippa mej så nu kommer jag å bli av med ännu mer hår.. I alla FALL Så har min dag varit riktig go! Va ledig å allt idag så jag tog elva bussen in för att möta syster min och sedan ta prover, men så självklart så glömde jag lappfanskapet. Så går dit igen imon.. Men det är ingen fara bra jobbigt å gå fram å tillbaka.. :P Imon så ska jag på den sista basketmatchen! Aa kanske sista då.. Om dom inte går vidare i serien, villket vi hoppas på att dom gör! Men jag ska gå med syster Jennie och henne vänner kära elin och Emmabemma! Ska bli kul å se alla snyggingar.. Drägla lite kanske.. ;) haha Jobba oxå men det är inte så många timmar bara 8.00 - 14.00 goe tid kallas det! Nu ska R med sin sjuka humor gå å lägga sig och kolla på "Bröllop och Jäkelskap" ;D Den är ju så go.. haha kan typ alla skämt utan till men den är lika kul för det.

"Och hur ska DEN höra att det ringer!?"
"På denne fläcken!"
"Får jag en kona för kukan!?"
"Förr va karlar det värsta jag visste! -Å DET är det fortfarande!"
"Jag satt längst bak, -Ryggen fri!"
"Gör mej DRÄKTIG!"

Jaa.. mer finns det, men de va dom jag kunde komma på nu så här på rak arm. Har inte sett den på ett tag nu.. ;)

Natti natti mina barn!
Schyyyss!
// R

nojjiga R

Jag vet inte men jag är säkert paranoid eller något liknande. Men jag får ju inte sola tackvare the fucking tabletterna sooooom jag förövrigt försöker få min läkare till att jag kan sluta med dom men han: "kan du inte ge dom en changs till??" å mjäkig som jag är så säger jag ju ja.. Eller vad skulle man annars säga om en läkare skulle fråga en sådan fråga? :S Och det är ju liiite svårt att säga om dom fungerar eller inte när jag får en till medicin för samma sak och funkade trrrrålande efter två dagar? Jag klarade mej ju inte bara på Azatioprinet (som dom heter) när jag slutade med hamster maten (kortison, såg ut som en idiot när jag åt dem!) så jag fick åter gå igen till hamster maten men så fort jag fick Remicaden så blev jag genast bättre! Säger det ingenting? NEPP jag förstår ingenting.. -mer än vanligt då altså.. ehe..
NE tillbaka till hela grejen.. Men nu gjorde jag det, jag hoppade in på sun house och solade! Solade bara på normal men nu lixom stix det ÖVER ALLT! så jag tror att jag blir TOKIG! Jag tror inte set är något sådant men ändå.. man börjar ju undra... Jaaa lite nojjig blir man nog allt!

Jag måste ju få va någolunda fin någon gång! Jag citerar "silvia" i familjen, i serien Heybaberiba!

"Jag kanske bara ville prata
med nån karl för en gång skull

och inte sitta på gala och vara tråkig

Silvia hela dagarna,

Jag blir så trött, Gå på dig!"

-inte en blek, ful ,fet finnig å nykter nitton åring
men nu i lördags va det i alla fall någolunda bränna och allt de där andra nämnt ovan.. Märks det att jag har någon själkännsla alls eller?? Det är bara å tacka alla tabletter å all jävla otur!
-Thank YOU!
Får väll köpa mej den dära boken, Själkännsla NU! ;D Ne men jag har allt gått ner 2kg nu sen jag har börjat tänka nyttigare när jag äter. Innan har jag ju kunnat äta precis vad- och hur mycket som hellst det satte sig inte. Många gånger önskar jag att jag inte sökte hjälp tack vare så jag ser ut, är ju inte lik mej själv längre.
Tänk er från att va helt nöjd med hur du såg ut å sen helt plöttsligt så vänder sig allt bara så där! Dom problemen jag har nu är tabletternas fel! Jag hade aldir probem med acne, man jublade nästan om man fick en men nu ja nu har de det hela hela tiden och det finns inget jag kan göra åt det. För i i grund och botten är det tabletterna som orsakar det. Självklart så finns det ju måga andra som har större problem med sin acne och vikt, men från inget till allt så är det jobbigt!

Vet inte hur många gånger det har slutat med att jag lämnar en klädbutik helt förstörd och knappt kunnat hålla mej från gråten för det finns inget som passar eller sitter som det gjorde innan. Innan va det ju bara snyggt att köpa en t-shirt i några större storlekar men nu ser det bara ut som om jag försöker dölja något?
T.o.m när ens systrar snackar skit om någon som ser bastant och ful ut MED mej och det är så jag känner mej eller rättare sagt det är så jag ser ut. Och det har jag sagt till dom också men dom tänker sig inte för, för att dom är vana i sig själva och bara tror att det är okej. Aldrig i helvete att jag hade pratat om mina fis problem med någon annan som har det sju gånger jävligare..

Till råga på allt så får jag inte sola, för jag ligger i högre risk för att få hudcancer! Va fan! Ni förstår mitt problem va? Det finns inget jag kan göra för att försöka höja på min självkännsla, det enda är min make up! Tack gode gud att den finns! Jag lägger ner så mycket tid på min make och på mitt hår, aa inte lika mkt på håret men mer än vanligt i alla fall. Men det är för att jag ska försöka framhäva mitt ansikte mer än min kropp. Låter kanske jävligt löjligt men det är så jag tänker och gör. Ser ju näst in till party makead hela tiden.. ;D Nee inte riktigt så men arbetar mycket på ögonen, försker framhäva dom mest. Men jag mår bra av det så då tänker jag fortsätta med det.

Kan ju säga som så, att det enda positiva med allt är att man har fått mer boobies och det är verkligen det enda! HAHAHA!

Någon sa till mej att jag skulle se/tänka som så att det är inte många "normala" 19 åringar som har tur och få vara med om detta och ha det som en erfarenheten i livet. Och jag försöker tänka så också och har left på det rätt länge men tillslut så tappar man det och kommer tillbaka till ruta ett.

Jag kan inte ens gå ut på krogen och festa loss riktigt någon gång för jag inte får dricka, hur jävla kul trodde ni jag hade det på min student sommar, hösten och vintern? Jag satt hemma näst in till varje helg med mamma och pappa medans vännerna va ute och hade det roligt. Så då hade jag nog heller varit den där "normala" nitton åringen som kan göra vad som helst och det finns inget som hinder den förutom pengarna/tiden...
IT SUCKS TO BE ME! Ja det är faktiskt så jag känner ibland att det sueg å va mej, många som säkert tycker jag är löjlig men ni kan ju testa på i ett halvår och se hur det är? det går i ups n' downs.. så är det bara.

Finns gånger då jag har gömt mej i mitt rum och bara gråtit och gråtit och inte har kunnat slutat för allt är bara åt skogen. Vill ju inte heller prata om det med andra för det känns inte som det är någon som skulle förstå hur jag ser på det. Den enda jag verkligen har pratat med är Tess och hon lyssnar på vad jag har att säga inte som alla andra som avbryet mej och säger "Men du är ju smal och snygger, det finns inget du kan klaga på så som du ser ut.." bla bla bla! MEN NI HAR INTE SETT MEJ! jag DÖLJER det! Ah det finns ju en till som alltid lyssnar och är där för mej du är också guld värd! -Tack! Du vet säkert vem du är.. :) Finns ju också en som alltid får mej på glatt humör och får mej att glömma för en stund! Du är galen! :D

Finns det ingen som bara kan komma och hämta mej och säga (sjunga skulle vara ännu sexigare iof.. )

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

You don't know how you met me
You don't know why, you cant turn around and say good-bye
All you know is when im with you I make you free
And swim through your veins like a fish in the sea
I'm singing....

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me


Känner ni igen den? Uncle Cracker med låten follow me.. Och här kommer den, men skit i hur videon är lyssna bara på låten! Det va nämligen den enda med bäst kvalité på ljudet :)




Ah! men det va skönt att skriva av sig och nu kanske dom som ska förstå förstå.. Nu ska jag ta och bädda ner mej i min goa säng och sätta på Dirty Dancing.. ;)

Ah.. Jag glömde säga att lasagnen va jätte god! Första gången man gör en å den blir superb!

Natti natti
Schyyyss!
// R

Got to love it

När mamma kom in till stan för att hämta mej och Nathalie så spelade dom cdn LJUVA NOSTALGI 60-64 och i den är Solomon Burke med låten cry me och denna låten är med i en av Dirty Dansings BÄSTA sener, när Baby kommer in till Johnnys rum..

."I'm scared of everything. I'm scared of what I saw, I'm scared of what I did, of who I am, and most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you."

sen kommer denna låten och Babty reser sig upp och går mot Johnny och säger..
Baby -dance whit me..
Johnny -well here??"
Baby -here..
Sen kommer det heta! Se och njut.. ;)
Är det inte galet att man kan lyricen helt strålande?? Va bara tvungen att se om man hade stavat rätt.. :O




When your baby leaves you all alone
And nobody calls you on the phone
Ah, don't you feel like crying?
Don't you feel like crying?
Well here I am my honey
Oh, come on you cry to me.

When you're all alone in your lonely room
And there's nothing but the smell of her perfume
Ah don't you feel like crying
Don't you feel like crying?
Ah don't you feel like crying?
Come on, come on cry to me.

Well nothing could be sadder
Than a glass of wine, all alone
Loneliness, loneliness, it's such a waste of time
Oh-oh yeah

You don't ever have to walk alone, oh you see
Oh come on, take my hand and baby won't you walk with me?
Oh ya

When you're waiting for a voice to come
In the night and there is no one
Ah don't you feel like crying? (cry to me)
Don't you feel like crying? (cry to me)
Ah don't you feel like a-ca-ca-cra-co-cra-co-cra-cra, (cry to me)
Cra-co-cra-co-cra-cra crying? (cry to me)
Ah don't you feel like a-cra-co-cra-co-cra-cra,
Cra-co-cra-co-cra-cra crying?...


Så nu ska jag laga mat med syrran, det blir lasagne! Och ni kan lita på att det blir Dirty Dancing cdn som spelar under tiden.. ;)

Schyyyss!
// R

Tack för en FANTASTISK kväll!

Kvällen är över och jag vill bara säga att jag hade det FÖRBANNAT SKOJ!

Jag va ju som sagt hos Jennie och väl där va fina elin (som ska klippa mej snart, hon r en KLIPPA!) och Emma allas lilla hallåa! Sen kom min lilla Emelie! Vid "sent" kom alla anda Martin, ???, Elin2, Carro, Carros vän även Maria och Sandra kom förbi en sväng innan vi skulle gå vidare till Vimmel. Sandra du verkligen krossade min tå!

Så jäkla kul att få träffa maria igen, har verkligen saknat min lilla mia med den rätta party attityden, "så rrrrrrrrroligt ska vi ha!" med ett riktigt rullande R i roligt, är så typist mia. Vi har nu i alla fall bestämt att vi ska ta och träffas på fredag alla tjejer, om nu resten kan. Men annars så blir det bara vi fyra/fem.
Gladde mej verkligen att Mia VERKLIGEN vill få tillbaka kontakten med oss igen och denna gången så ska vi verkligen ta tag i det! Och det har vi lovat varandra att vi ska göra och jag tror verkligen nu att vi kommer att hålla det, slå mej om jag har fel.

Väl ute på vimmel så träffade jag min lilla Falken! :D man får alltid så varma kramar av honom och alltid lika kul att träffa han. Han gillade min klänning, och de va han inte ensam om. Va jätte många som stoppade mej och berömde mi klänning. Kanske därför jag hade så kul? För att mitt självförtroende va på topp, det fanns inget som kunde stoppa mej. Sen kom en amerikansk kille och beundrade min väska.. ;D

Ja det var mycket kul som hände på vimmel kan inte berätta allt här men det va mycket skak på rumpan och flörtningar som gick runt.. ;)

image10

Ah! som ni kanske märkte så hade jag inte på men något utav kläd alternativen nedanför, blev att jag och Angelica bytte kläder. Jag tog hennes klänning och hon tog tunikan.. ;) Båda va mycket snyggare i varandras kläder.. ;)
Klänningen va ännu snyggare i verkligheten! Siden, lila och guld färgad. Och notera att det lila är flygande fåglar! Skit snygg, måste ha en likadan!

Oj klockan är strax efter 04.30.. nu måste jag sova och orka kommande dag.. tur att man är ledig på måndag så man slipper ta ledigt en dag som jag gjorde förra veckan för jag inte hade sovit på helgen utan varit ute med mina vänner.. Men det är så min energi fungerar just för tillfället. Jäkligt jobbit men det är bara att bita ihop..

Natti natti! och tack ännu en gång för denna fantastiska kväll/natt!
Schyyyyss!
// R

Teadiet today..




Jaa Det blev inte så mycket ätit idag.. En chokladbit och massa te
-gott

UTEKVÄLL MED SYSKONEN OCH EMMS

Jaa och självklart så ska jag vara nykter.. vill ju inte riskera att bli dålig igen. Skulle inte för den delen få för mej att såra och utsätta min familj för den oron som jag gjorde då när jag va ute och fick mitt blödande magsår. så jäkla fult ord.. men det är så det heter jue! 

I alla fall så är jag osäker på vad jag sak ha på mej! Vet inte om jag ska ha på mej min svartgråa tunika, eller min nya vita stora skjorta med ett snyggt bälte till.. Ah tunikan är ju min mammas jue, men får låna den av henne ;)

image5
Aa här har vi ju den vita skjortan.. 


image9
Jaa eller denna gråsvarta..

Jobbigt, men jag tror nästa att det blir den vita skjortan.. :) Hoppas bara att det blir kul ikväll nu då. Mina systrar A och J ska med, så då blir det något extra. 
Klockan är fem, om man kanske ska snygga till sig lägga make och måla naglarna.

Nu ska jag lägga min Juice på kylning. ;)
säger som Adam och Gry
-Schyyyss!
// R

Under Construction

Måste be min bror fixa sidan min, så den blir lite snygger och mer mej..

image4

Godnatt ännu en gång.. ;)
// R

Välkommen till min nya blogg!

Nu är jag äntligen här, redo för att börja skriva!

Och hoppas att ni kommer att gilla det ni läser :)
Men nu är klockan mycket och jag ska ta och slå på en film, jag tror att det blir Dirty Dancing igen för
femtioelfte gången! Men det är en film som man kan se tusen gånger och aldrig tröttna. Är definitivt en film som man blir glad av!
Hur många gånger har man funderat över att börja med salsa när man ser slutet? Jaa, antagligen så många gånger som man har sett den.. ;)




Så mina vänner då ska jag säga godnatt och hoppas ni gillade klippet!
// R

RSS 2.0