2008 ett lärorikt år?

Året som gått.. Vad kan man säga om det? Kanske inte så mycket för tiden har ju gått så jäkla fort så att man har inte hunnit ta in det som faktiskt har hänt eller de folk man har mött.
Kan säga som så här att de bra som har hänt i år är att jag har kommit mycket närmre Emelie, på gott och ont kanske men det som har fört varandra närmre är en idiot till kille hon har haft..
-ska man säga tack?
Efter hans bravader så har vi visat att man kan säga precis vad vi vill till varandra utan att det ska tära på varandra för vi vet att det vi säger till varandra, goda eller onda ord att vi bara menar väl och är där för att hjälpa inte stjälpa.
Jag har mött nya personer som har ändrat mig till en bättre människa, personer som fått mig att inse att jag är unik. Skulle aldrig en changs i världen önska att jag inte hade träffat de folk som sårat mig eller berört mig på andra sätt för dom har gjort mig till den jag är idag och till och med drivit mig för att hjälpa andra. Fast än jag vet att jag är den sista personen som Gustav skulle vilja träffa eller prata med så vet jag att jag har drivit honom till det bättre, att jag fick honom att känna sig trygg och lugn. Bara att veta att jag är den som kan få en person att må bra eller bättre känns något så enormt, allra helst för den person som trott att man inte kan beröra någon direkt så betyder det enormt.

Jag har lärt mig att ge folk en andra changs, att dom är värda en andra changs. Det finns inte en människa som inte skulle kunna göra ett eller flera sned steg. Man förändras som människa och mognar med tiden som går och man lär sig utav sina misstag. Något som jag verkligen lever ut och försöker föra vidare till andra som inte tänker lika dant som jag är det att man inte ska dömma någon för dess utseende, något som man har hört sen skolan men det är ingen som lyssnar eller lär sig att inte göra det så där för tar jag upp det. För jag har nämligen varit den personen som suttit i skolan och hört de dära orden som jag nämnde, men först nu så har jag lärt mig att inte dömma och istället ha hänsyn. Jag har nämligen varit i den sitsen där jag från att kännt att jag har haft allt (vad jag trodde va allt då), bla en jätte fin kille och vältrimmad kropp..

..Tills "allt" vände killen ville inte träffas längre och veckan efter skulle jag till läkaren för att se över min hälsa, då jag trodde han skulle stå vid min sida.. Får reda på att jag har en kronisk sjukdom, bara det tar luften ur en. Är inlagd på lasarettet en vecka och sjukskriven i två månader vilket senare förlängs och jag är borta ifrån jobbet hela sommaren (min student sommar) och hösten även in på vintern men jobbade några timmar om dagen. Samtidigt så börjar jag med kortisonbehandling som gör att jag ser ut som ett svullsterpaket (vet inte vad det är för något men det lät kul) och kort där innan så var jag smal och fin, kanske lite väl smal men hellre så smal än så som det va då under kortison perioden.. Mådde fruktansvärt dåligt över hur jag såg ut och kände alla blickar och tankar över hur fin jag va innan och hur jag ser ut nu. Och här kommer det viktigaste, dem visste inte VARFÖR jag va så, dom bara ANTOG... Så därför har jag lärt mig att inte kranka ner på andra, det finns nästan alltid en grund till varför det är som det är. Som den där dumma kommentaren "Vad gammal hon/han har blivit.." för tusan, vakna. Du åldras också, du stannar inte i åldern du blir äldre du med. Det är en av de löjligaste kommentarerna jag har hört..
Med era blickar så får ni andra att låsa sig inne och inte vilja gå ut ur huset och må jätte dåligt, det tar tid och komma förbi det där att du är lika mycket värd som alla andra "stjärnor" där ute, bakom dörren. Det där hände 2007, men jag lär mig alltid något nytt utav den perioden så därför tar jag upp det.

Så efter den perioden i 07 så lärde jag mig att ta vara på det jag har och se värde i allt, fast än det kan va svårt och se ibland. Även det viktigaste, allt har en mening och sin gång.
-något som jag har försökt att intala mig i massor som jag nu tror på.

08 så började jag bygga upp något som heter självförtroende, något som jag trodde att jag aldrig skulle få men tack vare min gamla chef ifrån H&M så hjälpte hon mig. Hon berättade nämligen för mig att jag är unik och det är det som gör att jag hjälper till jorden att snurra, inte någon jäkla egenskap som sport..
Jag har fått kontakt med vänner som jag inte har haft kontakt med på ett jätte bra tag, vilket jag aldrig trodde att jag skulle få och som jag är jätte glad över. Har även lyckats komma på vad jag vill göra med mitt framtida liv, som ni har säker hört innan.. -bli sjuksköterska. Så jag tror att jag tar tillbaka det där att det inte har hänt så mycket under året 08, för det har det. I massor och jag har nog aldrig varit så stolt och rakryggad som jag har blivit under det här året.

TACK 2007 och 2008, för de åren har gjort mig till en bättre människa.

Något som jag har lärt mig också, det är att ge creds till någon som gjort något bra eller genomgått något jobbigt/bra och klarat sig genom det. Eller bara om någon har köpt något nytt och säga att det är fint. För det betyder så mycket för den personen att veta att man har åstadkommit något bra och att personen har klarat det. Som fina Sandra som förlorade sin bror i en olycka för något årsedan och hennes syn på hela händelsen och prosidur att gå igenom det är enastående, för så hon tänker är det inte många som gör som har förlorat sina nära och det ska hon ha creds för och hon ska veta att jag ser upp till henne att hon klarar det.
-imponerad, ni kan gå in på hennes blogg här: sgunnarsson.bloggspot.com (länkar till det inlägget som berörde mig så och fick mig att bli så stolt över henne)

Nu har klockan blivit olidligt mycket, dags och krypa ner under täcket om jag ska orka fira det nya året med mina nya och gamla vänner!

Tack för detta året mina läsare
-Rebecca Carlsson


Juletid

Nu är de jul här i vårt hus! :D

GOD JUL på er mina kära vänner!

Morrissey

Morrissey kommer till borås..
-Vem FAN är det? :O Ge mig en låt som jag borde känna igen, fast än jag är 20 så vet jag alla klassiker, nostalgier osv osv men denne man har jag inte hört?


NÖJD!

En jätte nöjd Rebecca har lämnat Nikita idag! Jag blev jätte nöjd över jobbet Catrin gjorde, hon ville verkligen hjälpa mig. Hon fyllde i det bruna och la i trådfina slingor i luggen, skit snyggt. Nu har jag lagt upp två bilder men dom är lite lulliga så det är svårt och se färgen o slingorna. Även klippningen är svår att se men hon klippte av nästan allt på längden för att sen när resterande hår uppe på huvudet ska kunna jämna ut sig. Plus att det "fattades" hår på sidorna så kunde hon inte göra så mycket mer. Men jag är nöjd, för nu ska jag satsa tusen på mitt hår. Ska få ett friskt och långt hår även om jag äter tabletter som tär på det. Ska sucksesivt ta i fler slingor i mitt hår så att det kan bli ljusare och ljusare.

Jag vet att jag kommer och fortsätta och gå till henne för hon gick verkligen igenom mitt hår och lyssnade på vad jag ville och vad jag ville längre fram. Det är det viktigaste när man ska göra något med sitt hår, att kunna ha en bra komunikation med sin frisör. Råder er och gå till Catrin uppe på nikita i Knalleland! Om ni inte kan nå er till borås så har ni turen att Nikita är ett franchiseföretag med samma mål och motto i varje salong, så besök nästa Nikita butik ni ser! Eller besök Nikita.se för mer info om klubbmedlemskap och priser.



Nu ska jag kolla vidare på Dirty sexy money!

Bye


Frissan!

Nu ska jag fara till Catrin, min blivande frisör. Jag ska till Nikita! Ska göra mig en liten recention om Nikita sen!
Får vi se om hon kan hjälpa mig med mitt sjuka hår..



Bye!

Stålminne

Du har gett min sömnproblem!
Varför kan jag inte somna för ens vid fyra halv fem?


Du kanske inte minns men den här låten spelades under vår första dans

Jag minns, jag minns allt sådant dära som man inte ska komma ihåg. Men jag minns de där viktiga delarna som sker inte vem som va med i den senaste filmen. Utan vilka som va med mig i speciella eller inte tillfällen eller vem som klädde julgranen '93... Små saker kallas det, men viktiga saker. Kommer även ihåg vem det va som sa att jag inte skulle åka till London, hade allting klart. Men gjorde det inte för att du inte ville och för att jag inte ville lämna det vackraste jag hade. Till vilket pris då kan man fråga nu..Inte det att jag är bitter, kanske bara besviken på resultatet. Visst har jag sagt att jag har kommit över det men det som tär mest är att jag vet att vi inte har samma relation som vi hade då och att vi aldrig kommer att få tillbaka den. Vet ju inte ens om du känner eller har känt lika dant som mig, det enda man fick i gensvar va, "Oj, förlåt". Märker att jag ska sluta skriva, för det börjar bli lite utav vrede. Vilket jag inte ville att det skulle göra, det jag ville nå ut med detta va att visa att jag minns, jag minns allt.
-Stort som litet.

Dags o försöka o sova
-Ännu en gång..


Blommor och Resor!

Sitter här hemma o lyssnar igenom massa gamla goa låtar ifrån elvis, älskar honom! Läser ju den boken men har ju tagit en paus ifrån den  bara för att jag vill läsa den i Marocko, vill gärna ha något o läsa som jag vet att jag kommer tycka om. Är jäkligt taggad måste jag säga, det ska bli fruktansvärt skönt och komma ifrån en vecka från allt. Har varit lite väl mycket nu det senaste, på ont och gott. Mest ont kanske. Sol i högsta grad ska det bli i alla fall! Har inhandlat lite artiklar till resan nu så allt är klart det är bara till o packa, ska ta och göra det nu snart. Har nämligen lärt mig att man inte ska dra ut på det till sista dagen som jag gjorde förra året, glömde massor av grejer hemma som jag saknade!

Igår så va jag med familjen på jul mässan på Åhaga, lillasyster Nathalie hade en fin monter med sin klass där dom stod och gjorde kransar och dom hade även färdiga grejer som man kunde köpa. Jag hittade ett jätte fint arrangemang som jag påpekade till Nathalie att jag gillade den jätte mycket, då visade det sig att Nathalie hade gjort den. Så jag va tvungen och köpa den!


Nu ska jag sova! sov så gott på er!

Bye!

sist men inte minst -MEMO-

Svensk bloggtrafik - Gratis trafik till din blogg

RSS 2.0