kvälls skriverier..

Nu är det en fredagkväll och Rebecca har genast brytit våra traditioner med att gå ut fredag och lördag.. Ja, för nu sitter jag här hemma i Nathalies rum och låter tiden passera med denna fin fina låten, Almost lover! Ja för mitt rum kan jag ju inte sitta, för det första så har ju min "fina" dator kraschat lika mycket som i låten tell laura I love her, den dödskära lille killen som krascha i en rally tävling för att kunna köpa en finer förlovningsring till sin fina flicka!
-Men det gick ju åt skogen som ni säkert hört..



Ja och för det andra så ligger ju Cissi under min säng med sina små kittens, kan ju även fälla in lite fint att jag har nu kollat efter hur många det är och det visade sig att det vart bara två små pipbollar! En med tigerteckning som går i grått och den andra hel grå med vita små tassar. Jätte söta må jag säga! Man vill ju inte störa dom vill ju inte att hon ska yra runt med dom i huset. Emelie lilla ringde till mig när jag satt hemma hos Therese och Anders med barn och drack lite gott vin och åt grillat för att se om man kanske kunde gå ut men man va ju inte tillräckligt snygger för att gå ut må jag ju säga.. ; ) Om Rebecka hade tänkt lite så hade hon ju tagit med något snyggt när hon lämnade hemmet, ja för då kunde ju man ju smygit iväg kanske!
-Men ICKE!

På vägen hem så åkte vi i pappas lilla cab nercabbat och lyssnade på Jerry Williams hittar. När jag satt där med vinden i håret, musiken och fågelkvitter i bakgrunden till suset av farten, såg hur allt passera mig kände jag hur nöjd jag va i min tillvaro. Har nog inget jag vill eller kan klaga på, har mina underbara systrar och bror, i bonus fick jag två älskade systersöner som förgyller mina dagar! Dom gjorde en jätte fin "tårta" till mig utav sand och grodblad med massa fina blommor, bara tanken gör mig glad och får mig att le lite extra! En mamma och en pappa som skulle göra allt för oss om något skulle hända eller inte hända. Mina vänner som förgyller mina helger och vardagar, ja Emelie och jag har varit lite dåliga på att träffas vardagar men när man jobbar som hon gör så är det inte så lätt. Men annar så ses vi alltid varje helg och har alltid lika roligt ihop! Möter blickar, ler lite lätt går vidare. Ja typ så ser det ut när hon och jag är ute o snyggar oss! Den man stannar för har en jäkla tur.. ; ) haha Så ni är ju en av tusen få må jag ju säga..
-Ne men om det ändå vore så.. Eller så ska man nog vara nöjd hur den fronten rullar, för tänk om det skulle va så skulle ju sluta med dumma rykten och det vill man ju inte ha efter sig. Nu kanske ni börjar märka att jag har förbenat tråkigt och bara mummlar och inte vet riktigt vart jag vill komma..

Men..
Kan ju avsluta detta meningslösa skriveriet med att jag har haft en jätte go dag med Therese, lite shopping i knalle, inköp av mat för dagen, grille grill med familjen Urheim och far vår, syster syster snack hann det bli också! Så skönt att bolla med henni! Som vi sa här om helgen änr vi vart ute och skakade rumpan på krogen:
-Hon med erfarenheten.. ; )
Ja hon har ju näst in till vart med om allt så hon har svaren.. ffs.. : D

Ja men visst ja! Systrarna träffade en Jim me jue, på systemet så klart! :D Håret hans börje växa ut nu me ju, kastanje rött vart de me! :D Tess och jag diskuterade sen i bilen att killen skullle låta hans fina hår va men sen så växer deras hår som gräs så de är ju lungt på den fronten.. ; )
-OM han nu inte tar fran gräsklipparen igen.. : P

Katten! Nu ska jag ta och försöka sova lite om det nu går om de små liven inte piper så mycket.. : P

Bye på er så hörs vi säkert imorgon efter mitt möte på grand med Au Pair grejset!
-Om jag inte kommer till Marie på egen hand så får jag ju fixa det på annat sätt!

Bye!
I was lying in my bed last night staring 
At a ceiling full of stars
When it suddenly hit me
I just have to let you know how I feel
We live together in a photograph of time
I look into your eyes
And the seas open up to me
I tell you I love you
And I always will
And I know that you can't tell me
So I'm left to pick up
The hints, the little symbols of your devotion
I feel your fists
And I know it's out of love
And I feel the whip
And I know it's out of love
I feel your burning eyes burning holes
Straight through my heart
It's out of love
I accept and I collect upon my body
The memories of your devotion


So much sorrow, so much pain..

Ne nu blir de faniemej bädden!

Natti!
// R

När lillan kom till jorden..

När lillan kom till jorden

Det var i maj när göken gol

Sa mamma att det lyste

Av vårgrönt och av sol..

Senaste nytt för idag! Min lilla sessan har fått sina katt ungar nu! : ) Kan inte se hur många det är för hon ligger under min dubbelsäng... : / Men jag har allt sett hela TVÅ stycken! :D Jag hade ju tänkt att jag skulle kunnat städa och fixat till i mitt  rum men nu vill man ju inte störa. Så att det blir till och ringa syster min och höra om hon kanske vill komma och hämta mig så man kanske kan avsluta denna fina dag med ett par mys snack med henne på verandan sin!

Ska ta och bädda till en liten bädd till de små nu för dom ligger platt på mitt golv just nu..
 -För jag är ju den blivande barnmorskan som sagt.. ; )

Ha det så bra mina kära ska ta o lägga upp några bilder sen!

Bye!

Tusen frågor men inget svar?..



Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me


Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you



Den låten är ju så fin, sorgligt fin får man säga.. Det gör lite ont och hära den m,åste jag säga men ändå pinar jag mig själv med att lyssna på den på repeat. So long, my luckless romance.. Mest så sitter jag här och undrar nu hur många som ska passera mitt liv för att man ska hitta den rätta? Hur många ska man behöva trampa ner och hur många ska man bli nertrampade av? Springer man på den rätta på gatan? Är det Han man ser varje dag i bussen? -På jobbet? När tar frågorna slut? Kommer frågorna ta slut? och när kan man kalla sig själv "lycklig"? Finns ens ordet lycklig?
-Har ni märkt att jag gillar att ställa frågor?
Man kan verkligen hamna i ett djupt, djupt hål om man sitter så här och tänker mer än vad man igentligen ska göra. Allt känns så långt bort och genast blir man stressad för att man inte ska hinna med allt som man vill göra i livet innan det tar slut. Eller mer om jag gör det kommer jag då missa något under den tiden jag är iväg och gör min livs resa? Igentligen vet jag inte vart jag vill komma med detta som jag skriver just nu men jag vet att jag är jäkligt osäker på vad jag ska göra om man ska kanske ge sig fan på det jag vill ha och satsa på det till tusen.. Eller ska jag bara hoppa över det och sluta lägga ner min "dyrbara" energi, tid på det? för tiden går ju jäkligt snabbt, åren ligger bara runt hörnet och väntar på dig...

Har jag något här i sverige som är värt att stanna kvar som jag kanske går förlorat om jag ger mig av? Jag vet att familjen och mina vänner finns kvar när jag kommer hem men finns det något mer som skulle lägga ner och gå vidare så att vi går misste om det?
-Om det så skulle göra det så skulle stanna, för det skulle de vara värt!
Sen kan man inte sitta och ojja sig över "om" hela livet men det finns ändå där.. Kanske därför jag är rädd?..

Ne jag vet inte..

Nu ska jag ta och fortsätta och kika på Dirty, Sexy money! Älskar den serien, när man ser på den så är man jäkligt glad att man är en helt vanlig svensson trots allt.. ; ) hahaha

Ha de så bra mina kära!

Bye!

Myskväll..

Efter lite solande idag så avslutar jag och min kära syster jennie dagen/kvällen med lite "after work"! Så får vi väll se hur kvällen slutar, mysigt ska vi ha det i alla fall!


Elvis o Lisa Marie

Nu är det nog bäst att jag tar och hoppar in i duschen o fixar till mig! Ska hinna med bussen med jue.. ; )

Hej på er!

För resten har jag sakt att min lilla sessan ska få kissebarn?
-Jepp de ska hon!

Bye!

Sol

Lediga veckan!
-Och jag är ute och solar.. ; )

Hitta fina låten oxå.. : P Någon liten nisse från American Idol,  Elliott Yamin heter han!


Smörit värre men den vart ju bra för de!

Martin eller Nathan??

Kors i taket! :O Satt ju här då som sagt o lyssnade på Family force 5.. Genast såg jag en liten bild på killarna och där stod ju lillsyrrans kille Martin.. :O HAHA Så äckligt lika va dom på den bilden så jag måste visa er..

Tokigt?


Nu ska jag kila iväg igen.. ; ) Tror förresten att det blir någon film att somna till i natt, Ciderhusreglerna kanske?
-fin film dedär.. ; )

Apro på film.. Snart är Sex and the city premiären!!!
-Den ska systrarna Carlsson se! : D

Bye!

That's to much Drama for me mama.. ; )



You go and talk behind my back
Don't you know that's whack
It's a personal attack
Oh snap
Some friend you are to me
Ur Miss Personality
Are you blind to see?
Ur such a Drama Queen

HAHA denna låten är ju rätt goer alltså.. Skulle vart med när de skrev låten.. ; )

Långe helg, igen..

Hej mina vänner, älskare, hemliga beundrare, fiender, rumpnissor..
-You name it!

Va ute med min kära Emelie både i fredags o i lördas båda kvällarna va lika trevliga ooom man bortser från slutet då när en liten jävel skulle börja jävlas igen! Blir arg när jag ser mina vänner far illa ibland har jag bara lust å.. ne jag vet inte ens vad jag ska göra för att han ska sluta va en sådan idiot. När jag ser min stjärna falna mer och mer att han inte förstår att hon blir ledsen.
-Samma visa varje gång vi är ute..
Sen har jag så svårt att säga till när någon gör fel för jag inte kan uttrycka mig och få sagt det jag vill ha sagt.. Så dåä r jag tyst och låsas som om jag inte ser eller hör. Mesen (jag) försökte skälla på honom på valborg men det kom inte ut så mycket mer än svarta ögon från min sida.. Va typ som den katten i pluto som bara spottar och fräser.. Och lite fick jag ut allt (A) Varför är jag en sådan tönt och inte kan stå upp för mina vänner? Men i och för sig han såg typ ut som en skygg kattunge efter de.. ; D haha
Men nu har jag bestämmt mig för att nästa gång.. Då ska jag säga vad jag tycker då kanske han förstår att hans syn/tänk är fel.. Men sen är ju de det att man har ju lite respekt för honom och lite rädd hur han ska reagera?..
-Kan någon hjälpa mig?
Varje gång jag pratar med mamma om det så blir jag både arg och ledsen så att jag inte kan prata om det längre för jag är nära gråten varje gång.. Kan inte ens en gång han kompisar skaka tag i honom och leda honom på rätt väg? Vad är det för jävla kompisar han har som inte säger till honom?
-säger jag som inte ens kan försvara min käraste ägodel..

Jag vet att hon kan få så mycket bättre, en som respekterar henne för den hon är..

Över till något bättre..
Fredags kan man ju börja med då.. ; ) Träffar lilla emelie över en fika på stan hastigt och lustigt så bestämmer vi oss för att vi ska ut! kilar hem och snyggar till oss och dricker våra vänner Smirnoff Ice och Bacardi.. Och pratar massa minnen. Pinnar iväg in till stan och skakar på humpen.. ; ) Och har skoj som tusan! Fanns ju några vimmelbilder.. Men jag dom kan man ju skippa.. ; D haha
Lördagen den slår nog allt måste jag säga.. Börjar med att mamma ringer och väcker mig kl tolv och kör om jag vill slå henne följe för att handla.. rebecca hoppar upp in i dushen snyggar till sig och är fit for fight! Timma går emelie ringer och meddelar att paintballen som vi pratat innan om blir av ändå! Springer som kunta kintel ner till stan upp till norrby för att hämta skorna emelies mormor möter upp mig där för att köra till krsitineberg för att möta upp dennis med emelies mysisar.. Gasen i botten till emelie, hopp i outfiten, brum brum till brandövningsplatsen!
-sluter med att jag och emelie får vnäta i en timma på killarna.. : ( haha Men dom sa kl TRE! o vi va där tre.. ; )
Jag och emelie med 8 killar.. Behöver jag säga mer än HEJ! :D
-kors..
Jäkligt roligt va det i alla fall och detta måste bara göras om.. De gillar vi!
Vid halv nio kör Andreas in mej till stan för att sen fixa till sig inför kvällen : ) Hade ju hellre pillat med min filofax som jag hittade men ja, nu va den ju för långt bort för att nå och klockan va för mycket för att hämta den.. : /
Förfest med systrarna och hos syster och pannika o killen från deras jobb o så klart stjärnan i verket, Emelie! trevligt och skoj hade vi må jag säga och då talar jag för alla.. ; D Ni ser ju själva hur fin fina vi två är.. : P


image101
Man ser ju lagom samman biten ut men ja man kan ju
inte alltid va på topp som man brukar säga.. ; )


-Snygga gränsen har man ju med.. hehe.. Köra topless här i skogen kanske? Inte en kotte hade märkt något.. ; ) Genast kom jag på att emelie måste komma hem till mig så ska vi ha en hel dag hemma på soldäcket och avsluta me lite grille grill!
Just det, man vart ju hos frissan i torsdags me! innan utgång! Elin sklppte av allt trassel så nu är det mycket kort må jag säga.. : ( Men skönt o få de gjort må jag säga! Ätit har man ju inte direkt gjort heller.. I lördags stod jag på en glass hela dagen bakis o allt och paintball på det!
-satt lika fint som det lät!
Men man känner inte av hungern efter ett tag, glömmr av den.. Bevis på att jag inte ska flytta hemmifrån än i alla fall.. ; ) Gissa om den laxsalladen satt gott idag när jag kom hem? MYCKET!

Ne! nu ska jag ta och sova, imorgon så blir det kanske lite måli måli hos grannen min..
-Ledig hela veckan som det ser ut nu..
Hoppas glitter ringer och vill att jag ska jobba! Jag sitter här och väntar så fint så!

Natti natti på er!
Bye.. ; )

Vankas bal

Imorgon mina vänner är det almåsgymnasiets bal! Självklart så slår ju tanken tillbaka till då när våran bal var..
vill verklign göra om den! kolla in så snygger man va.. ; ) BORTSETT fråb att man kanske va lite väl smal kanske, men vad ska man göra jag va ju sjuker.. :  )

image94


Minnen för livet må jag säga! :D
Fast inte lika pampigt som Ulricehamns balar må jag säga!

Mamma är alltid mamma..

image93

Mamma har vart lite på H&M och handlat till lilla mej!
kolla in va fiint jag fick, bara älskar Scarfen och Jackan!

- Tack Mamma! -

Idag om tre månader...

Så blir jag 20!

Och när man är 20 så kan man
-Säger det som alla 19, 18åringar skulle säga först bara för att få ha sagt det och säga det tre gånger till bara för ännu en gång markera det.. -Gå på systemet!

-Du Blir genast mycket mer självständigare än vad du blev när du fyllde de 18 små fjuttiga åren. Vilket kan vara liite skrämmande men ändå känns det bra!

-Inte för att det har någon betydelse här i borås men du har genast lättare att komma in på lite fler krogar. Tänk om borås kunde sparka igång ett riktigt roligt ställe där det hände lite mer. Så man slipper volvo nördarna, trädgårn nördarna och nu känner jag genast att jag ska sluta innan jag börjar säga för mycket så jag inte får hot meddelanden! ; D Men det är inte roligt när man går ut och väntar sig att man ska ha roligt så springer man på en hel drös som bara äter upp en med sina äckliga ögon och är lite hittan o dittan på en! -Nog om det!

-Här är det inte så mycket kan och kan göra när du fyllt 20, för du måste! Börja använda anti-age cremer! Nu ska jag berätta för er mina vänner vad jag har lärt mig under det året jag praktiserade på Kicks i knalle och på Borghs Parfymeri! Att när man passerar som jag sa innan 20 så ska du börja med de fantastiska cremerna på andrasidan hyllan, dröm och glöm Biotherms Young skin! -För nu är du för gammal! Och glöm inte solkrämen förbövelen.. : )

-Om du inte har tränat innan så är det nog bäst att du börjar med det nu, ja för nu så börjar rumpan släpa i marken. Japp det är sant, du tappar spänsten i lår och rumpa när du paserar 20..

-Ät mycket grönt och skippa onyttigheterna! För det syns över allt på dig.. Ögonen, hyn, dallret ja behöver jag fortsätta? Även gångjärnen känner av att du äter taskigt! Försök minska med alcoholen nu med, även om det inte är så lätt för vissa så klarar ni det! Tro mej jag är ett bra exempel på det, klarade mig fint utan fest i ett halvår. Fint och fint fick väll lite abstinens men ja måste man så måste man! Va dock lite svårare med andra uppehållet på 4 månade men det gick det också!

Jag vet inte men jag börjar ångra att jag har längtat tills jag blir 20 sen jag va en liten lort!
-Mycket att tänka på mina vänner nu när det går nerför!

Skulle googla en passande bild till detta lilla skriveriet och då fann jag genast ett test som man kunde göra för att få reda på om man levde ett sunt liv eller inte och NÄR man ska dö. Helt ofattbart att dom kan till och med säga datumet.. ; ) Kolla in själva och se vart ni ligger i skalan.. För att jag har ju såå bra socialt liv! ; D haha!

image92
Kors! 20 juni 2071 mina vänner då är jag rökt!

HAHA! nu såg jag "Carpe Diem"
-Fånga dagen.. TSS!
Men lite läskigt snart har jag levt mitt halva liv.... Snart och snart men tänk så jäkla fort tiden går!

Nu tror jag att jag ska ut och cykla min lilla mil!

Hej då på er så länge!
// R

Ja, nej, ja, nej?..

Nej, sluta..
-Jag har lite panik för tillfället. Så vänta er inget

image91
I all hast så laddar jag upp lite sabina kelly


Nu är det dags att sova lite, måste ju upp o jobba nästa morgondag också..
7,30 here I come!
-Fast slutar 12.. Kan ju inte klaga

Hej då!

Men mest undrar jag varrt mitt paraflax va när det regnade idag?
-Tappade ju min glans helt och hållet ju.. ; )

Bye!
-, Igen..

I'm gonna fix my mind with a final destination..



Gonna sell my car and go to Vegas
'Cause somebody told me
That's where dreams would be
Gonna sell my car and go to Vegas
Finally see my name upon the Palace marquis

Crazy night!

Säger bara..
-Oj oj, klockan är.. ja mycket! och jag ska upp o jobba imorn lagom trevlig! Får se hur det går med det men ja ska i alla fall närvara på H&M och vara effektiv!

image90
I själva verket är min systerson en Kanin!
Ooch DET är liam som ser näst in till ut som en mutta...
-No further questions


Skulle sitta med syster och arbetskamarater på after work.. Slutade med att jag och -theresé bestämmde oss för att kila över till Harrys och ha det lagom trevligt med lite fuledans och rajtantajtan! Nog där så träffade vi Emelie och Dennis med vänner och rockade vidare!
-Första utekvällen tumanhand med storasyster och vi hade ruskigt roligt! kunde ju inte vänta mig något annat heller men roligt som vi hade kan man inte ha! :D

TACK!

och..
-GODNATT!

Nu ska jag upp om tre timmar och göra mig snygg för jobbet mitt!

BYE!

ååå, filofax.. :  )

Du ska inte tro det blir sommar...

Passar mina kära syskonbarn ikväll : )
Tittar på bolibompa, genast då ploppade Dagens visa upp! O då kom denna klassikern, Idas sommarvisa
JAG VILL VA BARN IGEN!!

Du ska inte tro det blir sommar

ifall inte nå´n sätter fart

på sommarn och gör lite somrigt,

då kommer blommorna snart.

Jag gör så att blommorna blommar,

jag gör hela kohagen grön,

och nu så har sommaren kommit

för jag har just tagit bort snön.

 

Jag gör mycket vatten i bäcken

så där så det hoppar och far.

Jag gör fullt med svalor som flyger

och myggor som svalorna tar.

Jag gör löven nya på träden

och små fågelbon här och där.

Jag gör himlen vacker om kvällen

för jag gör den alldeles skär.

 

Och smultron det gör jag åt barna

för det tycker jag dom ska få

och andra små roliga saker

som passar när barna är små.

Och jag gör så roliga ställen

där barna kan springa omkring,

då blir barna fulla med sommar

och bena blir fulla med spring.

Appro på Ida.. Så ska man träffa kusse imorn kanske! ska bli riktigt kul att ta igen allt vi har missat!


Nu ska vi ut på tiger jakt!

Jepp, nu ska vi ut på telefon jakt!
Ska ut i staden och leta efter min fin fina telefon, har ju vart inne i butikerna och frågat men där i mot har jag inte varit inne på Nordea och frågat. Så de ska bli med nöje och gå dit.. ; )

Får se vad som händer och fötter!

image89
Min syster är en konstnär!
-Brors blivande tuttelering kanske?

Fuckit you don't deserve it!

image88
Nu slår jag Dej som har tagit min fina mobil!

Men Du kommer inte så långt med den för jag har spärrat hela skiten nu! :D

lite läskigt va fort tiden går..


image87
För ett årsedan så vart man så smal så man undvek speglar,
för ett halvårsedan va man "större" så man då också unvek speglen.
Men nu är jag STOLT över min kropp, nu när jag är i rätt ballans!

A little bit more


Har fått Dr. Hook dille igen! Det enda jag lyssnar på för tillfället.

When your body's had enough of me
And I'm laying flat out on the floor
When you think I've loved you all I can
I'm gonna love you a little bit more

För att hon är min och jag älskar henne

image86
En av mina älskade systrar!

Förstår nu vad du menar när du säger att jag inte får flytta från boet, Det är TOMT utan dig!

Fantastiskt väder!

sköna veckan måste jag bara säga..
Igår kilade jag snabbt som blixten in till stan utan något mål, Emma the star ringde mig o frågade om jag ville leka med henne? SJÄLVKLART ville jag det! Sprang runt på stan och självklart lyckades rebecca bli kär, jepp jag blev kär..
-Kär i en jacka!
Tror att ni blir lika kära när ni får se den! jag måste bara ha den, fast jag vet inte riktigt i vilken färg jag ska ha. Som ni ser så finns den ju i rosa, men den finn ju även i brunt!

image84
Visst klär jag i Rosa.. ; D


Syster Natt kom ju på att vi skulle köpa båda ihop.. Villket är välldigt smart! Bara att båda ska få den ekonomi som krävs för de också.. Jag USA, hon Festivaler.. Det går inte ihop..

Nåväl..
Jag o Emma sprang som sagt runt i stan och stoltsera, for senare hem till henne för att äta lite mat och fixa till hennes garderober efter usa.. -Hon har mycket kläder.. : ( Bestämde mig sen för att jag skulle stanna i stan, inte åka hem till ingemanslad! Skönt att slippa, men genast då misste jag min träning. Inte bra någonstans, men man blir ju aldrig nöjd ändå så vad gör det.. ; ) haha
Pinnar genast ner till stan för att ta en kaffe i parken möter då en Isabella och en Sabina, Glittrade mer än vanligt.. ; ) Sätter oss med dom och pratar igenom helgernas bravader.. ; ) Mycke prat och inget mer att tillägga förutom att jag och Emma hade en mysig dag, tog några foton¨får se om det blev några bra i så fall så lägger jag upp några inom det närmsta.. : )

image85
lika gott som det serut?
-Ooja!

Nu har jag peelat kroppen min för att ladda för en sooldag med syster min hemma på soldäcket!
-Måste bli av med ärren, förhoppningsvis så solas de bort! Trodde de hade försvunnit en del men de va lika mycke kvar som innan, ångest varje gång jag ser dom.. 
Efter lite sol o grill så faar vi in till staden för en grillkväll med Emelie och Elin!
-Kankse krogen sen.. ; )
Får se ska ju gå linnemarchen på söndag jue..  ;P



Natti Natti
Bye!

Ingemansland, ja visst!

Sicken gó dag det har varit idag!

Har bara varit hemma och vart mig själv för en stund.. ; ) Hoppade upp ur sängen och nu menar jag verkligen hoppade ur sängen, för motorcentralen ringde kl 8.00 som en liten idiot, för att meddela min pappa, min pappa som jobbar (som näst in till alla pappaor gör vid den tiden..) att den så kallade stötdämparen har anlänt deras lilla garage.. Nyvaken o hes som jag va så bad jag den lilla fåntratten ringa till pappa istället..
-Kanske lite lättare att prata med någon som pratar samma språk?

Hoppas att ni förstod att jag gick o la mig igen.. Vaknade som ny igen lagom vid elva tiden för att sen förtära lite frukost! hoppade in i duschen för att sen ta på mig den fiiiin fiina nyinförskaffade bikinin.. Gick ut till soldäcket hemma o låg där någon timma, ENDAST någon timma! Ja för längre kan jag ju inte ligga.. : / Men snart kanske jag får va mer i solen!
-Weho! Längtar kan jag säga!
Sen om det inte blir som dom har tänkt sig så vet jag inte om jag kommer att hålla det med att inte vistas i solen för mycket, jag måste ju få leva! Vill inte ha en sådan sommar igen! :D

Som sagt..
Jag solade o solade men dock va de lite molnigt, så de vart lite kallt ibland men bara solen kom fram så va de så skönt så skönt! En "kvinna" som är ledig näst in till varje dag kan ju inte leva lyx hela dagarna så Rebecca tog sig i kragen och startade några maskiner tvätt och fixade till i sitt rum genom att damma och damsuga!
-Någon som vill ha hjäl där hemma? ; )
Kan ju direkt säga som så att jag går inte med på vad som hellst.. : P Och i mån om tid.. ; D

Jo ja just de..

Jag skrev ju så mycket igår att jag hann loggaur innan jag laddade upp min bibel..
-Men de jag ville ha sagt ur det evangeliet va att jag insåg att mitt hus är plaserat på pricken i ingemansland! Jepp, bar men entrar huset mitt så har du ingen mottagning what so ever.. För utom i min säng, på tv bordeti bodegan och sist men inte minst i jackfickan och då är ju förutsättningarna att du har jackan i min säng eller på bodegabodet eller på kroken där man normalt brukar hänga sina jackor.. ; ) Ja för detta märkte jag när jag v a ute på en av mina kvälls rundor, då hade jag näst in till full täckning så att till och med den lilla 3g pluppen visades.. :O Jag som tycker att de andra  runt mig bor längre ifrån vad jag gör.. (a)

Sen ville jag ha sagt att jag va ute i lördags mest för att jag skulle pinna iväg till grand.. Men det sprack lika mycket som om mamma skulle prova göra mintkyssar en jul när vi va små och jobbiga.. :S
-glömde mitt legitimation..
Så det blev endast Vimmel för mig och kära syster Jennie! För där känner man ju vakterna och mannen som äger skiten.. Inte så roligt där när man hade väntat sig annat.. ; ) Men man träffade Jim i alla fall och han vart ju lika glad som vanligt, fick även känna på hans vääl kammade frilla jag kan ju tillägga att jag va försiktig med håret hans. Vill ju inte förstöra så länge han arbetat med att det skulle stå rätt upp..
Men sen när man stötte på han i kön till mcdonalds så vart han genast lite kaxig, frågade mig om jag kan köpa ut på mcdonalds nu när jag inte har mitt leg..  HAHA
-Vad hade jag väntat mig?

På söndagen där så mötte jag mina stjärnor Emelie och Isabella säger bara där att vi gick och gick och gick..
-Vi va där du inte va!
Mötte upp mina kära systrar Jennie och Angelica efter sex för att sen gå lite mer än vanligt. Så llt som allt gick jag från elva till nio halv tio.. Låg helt utslagen på jennies goa matta : ) SKÖNT!

Har även bestämt mig för att jag inte ska skriva om guldkornen, för om man gör det om man ens så nämner det så brukar det alltid försvinna.. Och det vill jag verkligen inte att detta ska göra! : )
-Så vart ni allt lite nyfikna..

Glitter ringde till mig igår och Maria vill att jag ska komma in och provjobba nästa vecka på onsdag och fredag! :D Då blir det i city dom två dagarna mellan 13.00 - 16.00 och 17.00! Ska bli jätte roligt att få komma in och jobba! Onsdag blir det med Sabina och på fredag blir det med Emelie, emelie har jag inte träffat så förutom att hon har hjälpt mig i butiken.. Men jag tror att hon är lika sköna som de andra tjejerna!

Har varit ute och cyklat ca 1,4mil så nu ska jag hoppa in i duschen och sen kika på Greys!
-Missat jäkligt mycket på den serien ska jag säga er! :O Inte bra någonstans.. hehe

Bye bye min kära!
// R

TUSAN!

detta med bloggar..
-ja vi går helt enkelt inte ihop..

Skrev en bibel precis.. Men ja, ser ni någon? Ne det gör inte jag heller!

Barnaskaran sover =)

Gissa om det gick bra på Glitter idag? (a) 
-Det gick mer än bra! Jag ska provjobba troligen nästa vecka.. Så nu ska jag ge tusen! 
För jag vill verkligen ha detta jobbet och det ska bli så rolig att få jobba med alla i så fall. 

DEt va inte alls jobbigt på intervjun, det va bara att prata på om allt mellan himmel och jord! 
Och sen kom frågan vad jag tyckte vad viktigt i just glitter butiken..
Och jag svarade:
♣ Den personliga försäljningen, just när det är en sådan liten butik..
♣ Alltid vara framåt
♣ Erbjuda kunden hjälp 
♣ VÄLKOMNA alltid kunden!

Och det va det hon ville höra, men hon la bara till hålla städat i butiken.. men det är ju en självklarhet! Kände mej smått stolt när hon utstrålade *extraordinary *

Hampus och Liam kom ju hem i eftermiddags, så jag o Liam trippade upp till Therecia och Sari under tiden Hampus vart på kals. Kors, har aldrig sett Liam så blyg som han va i början.. 
-men sen kom rätta jag fram! 
Han pratade om kingkong, katten och hunden hemma. Framför allt svärdet han hade med sig, som i själva verket va en pinne som vi hittade på vägen dit.. ; ) 
Liam lyckades krankaner på den efterblivna katten, sixten.. Tyckte den hade ovanligt litet huvud..
Ska lägga upp bilder som Tesia o Sari tog, dom fick nog många fina bilder.

image79




Jag har coola systersöner, stuprör o allt!

Nu ska jag ta och kanske krypa ner i sängen min, för liam ligger på ena delen av sängen min o sover nu..

Så natti natti mina vänner så hörs vi!
Bye!

Limpan

Min systerson rockar!
image78
Lilli!
Alla dagisbarn sitter ett och ett och berättar vad de har för husdjur hemma. När det är Liams tur säger han: -Jag har en kaaatt, en huuund och en pappa!

Imorgon kommer lilli o stampe hem för Tess o anders ska festa till det lite så man kanske får en sovkompis! 

Hyllan, min nya vän!

Oj! 
-Ja för det är de enda jag kan säga, jag är stum =)


image77
Är vi inte fina, kanske blivande kolegor

Mötte upp min fina fiina Emelie i stan efter att vi båda jobbat och hon solat. Sprang runt i stan som kunta kintel för jag skulle hitta något fint att ha på mig för "Valborgsfirandet". Tog sin tid men ja.. Ni ser ju resultatet ovan. De vart som en uppenbarelse när jag va inne på gina och provade något heelt annat än den där fina klänningen. 
-Va när jag stod framför den stora spegeln och posade i någon kilig topp jag hoppat i som jag såg den "fula" klänningen, tänkte genast.. Den måste jag bara prova för o see.. 
Kan säga så mkt att jag blev frälst.. ; ) Kan ju även meddela att jag och sabina har på oss likadana klänningar på bilden.. ; D Men inte vart de någon som la märke till de!

Efter att jag konsumerade denna fina klänning for vi till glitter, för att se om Emelie lilla kunde finna något fint smycke på jobbet sitt som hon kunde ha för kvällen! 
-Nog fann hon ett! Lika så gjorde jag.. 
Och lika mycket som jag fan ett fint armband så fann jag kanske min framtida karriär, nämligen butiksbiträde på Glitter! Har nämligen lämnat in en ansökan efter att Emelie, Isabella och Sabina tro sig tro att dom behöver en till stand-in efter att Emelie har börjat jobba på Icabanken! O vem passar inte bättre in om inte jag?

Så nu är det bara att hålla tummarna, för på fredag så ska jag nämligen träffa Maria på en intervju. 
-Får se hur det går! hoppas att ni håller tummarna för mej, för det kan jag verkligen behöva!

Efter detta möte for vi hem till Emelie för att fixa till oss för kvällen, lagom vid sex så stack vi in till stan igen och bestämde oss för att vi skulle dissa kortegen helt och hållet, så vi satte oss på viskan o tog oss en ÖL!
-kan ju säga som så.. Att det va många som va avis på oss och ångrar att dom inte gjorde likadant.. ;)
Efter detta for vi till busstorget där jag mötte min kära kusse ida, som också vart med i kortegen hon tyckte det va pinsamt att va med.. Deras tema va om Facebook, när jag fråga om någon hade sett dem så va de INGEN som hade gjort det. Så du kan va lugn. ; ) Bytte nummer och bestämde oss för en fika någon dag, så man kan ta igen allt man missat. Med sant nöje! 

For till andras -endast killar och jag och emelie.. ; ) Men kul va de! Emelie o jag for senare till X&Y för att sen möta upp kära Isabella o Sabina! 
-Träffade varken Emelie eller tjejorna så mycket den kvällen.. 
Men jag hade kul för de! Me råge! ; ) Va uppe på hyllan hela kvällen, tror inte det kunde bli bättre!
NU ska jag sluta prata massa strunt, ska ta och sova lite nu! Blev en lååång natt! 

Robin tipsade mej om ett bra band, tänkte dela med mig utav dess kunskap
-Att göra covers som INGEn kan klaga på!

Lyssna igenom!

Godnatt.. ; )

Schyyyss
// R

RSS 2.0