remicade

Hon gav mig ett stort och ömmt blåmärke på handen min.. :(
-TYPIST

Lite trött, men jag försöker kväva det med att va lite galen! =)

Tiden går fort när man har roligt

Japp, den går fruktansvärt fort! Tycker inte det v längesedan jag va på min behandling på lasarettet men nu ska jag dit igen imorgon efter två månader. Tur är det att Angelica följer med mig och håller mig sällskap i en till två timmarna som jag får mitt drippelidropp, för inte kan jag läsa en tidning eller lösa mina älskade korsord för då kan jag vika, böja, klämma IV't så de stannar så makapären börjar pipa som in i tusan så att man får trycka på den fina röda "hjälp" knappen så de kan sätta igån droppet igen.. Blir så jäkla synkad då för de tar sån jäkla tid innan syster britt kommer o startar igång den.
-Hon funderar inte på och visa mig vilken knapp man ska trycka på så jag slipper kalla på dom? ; )
Blivande sjuksköterska/barnmorska o allt.. ;D Snart behöver jag ju knappt gå dit efter alla gånger de har stuckit mig för nu vet jag ju hur man gör efter att jag har sett när de tar blodprover o så! Kan ju bara iof va lite problematiskt att veta vilka rör jag ska ta, för de är ju olika för olika sorts tester.. :P Kommer ihåg lila, hel svart o rödsvart eller så va de röd gul.. :P
-Sinom tid!


Hetaste scenen i filmen
-Dance wht me..
-Here?
-Yeah, here!
 Något liknande säger dom.. ; ) Länge seden man såg den nu.. (a)


Måste ju även berätta om när jag o mina systrar åkte till hofsnäs för o bada.. Nathalie och jag fick för oss att vi skulle göra Dirty Dancing lyftet. Jag menar allt stämde in, det va solnedgång, vi va i en sjö, båda va snygga men ja de vart ju två brudar men de funka ju lika bra.. eller ja nästan för här kommer vi till det lilla lilla problemet, lillsyrran Nathalie fick ju äran o va Baby för det är ju givet hon är minst o nättast och jag fick va Johnny! Men jag är ju inte liiiiika starker som honom då, jag fick ju upp henne över huvudet men jag kunde ju inte direkt sträcka ut armana o stå kvar där uppe precis.. Men det gick ju bätre o bättre vill jag ju lova! Men träningsverk det hade jag dagen efter vill jag ju lova.. ;D haha Så på vägen hem så bestämde vi att nathalie skulle banta o jag skulle börja gymma! ; )

Sen gjorde jag något jätte tokigt och impulsiv grej idag! :D Men det tänker jag inte berätta om! =)
-Men tack för en jätte trevlig o mysig kväll på borås gator o torg! ; ) Förgyllde min soliga dag till ännu en ännu soligare dag!

Nu är det bäst att jag tar och kryper ner i systers säng, för imorgon kommer bli en tröttsam dag efter behandlingen, jag fasar inför kommande vecka.. :( Vill inte och hoppas att jag inte blir så nere igen efter behandlingen! Ska prata med syster om att de blir så varje gång, för det kanske inte är så bra?

Men natti natti nu!

bye!

keep losing my way, can you help me find the way?

Nog har väll du en kille, så jävla snygg som du är..  Eller det kanske är det du som leker med oss? Ne jag har lärt mig att man behöver fan inte va snygg för att ha en kille o inte fan är det jag som leker med er, utan det är ni era små jävlar som leker med mej hela tiden. Jag lyckas alltid leta efter fel killar, eller leta är väll fel o säga snarare hitta. Lyckas även alltid bli lurad. Vet inte om det är något med mig o brunetter med bruna ögon men jag lyckas alltid hitta en och som i sin tur sen bara försvinner.. :S Äsch, det är nog ett tecken att jag ska bli som Alexanders stackars moster som lever helt ensam och det enda hon förlorar med åren är hennes älskade älskade husdjur som hon har som tröst för att hon är ensam och inte har någon annan än sina nära och kära som lyckas så ofantligt bra i livet med man, hus, barn OCH ett eller flera hus djur på en o samma gång..
-Kul!

Det roliga är att jag får höra en där kommentaren ovan näst in till varje gång jag är ute, är jag så jävla snygg som dom säger? Hm, ja  det är nog något jag får ta reda på antar jag så jag kan hitta mig själv.. Har nämligen hört att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan och det gör inte jag så det är nog något jag får arbeta på. Klart att jag "älskar" mig själv men inte så mycket som man borde göra.

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen o sova lite efter kvällen bravader. Ne jo ja just det, jag ska ju skriva ner varje dag något bra jag har gjort för dagen eller något jag är bra på har jag blivi bedd utav min chef.
Vad fan har jag gjort idag då som är bra eller som har givit mig något? Att de kan va så jäkla svårt att komma på saker som man har gjort som är bra, lättare att rabla upp dåliga saker eller sidor om en själv..


As I want you to be
As a trend
As a friend
As a known memory ah


Ne jag kan inte komma på något bra jag har gjort idag eller så, så att jag skriver upp bra saker jag gjorde igår i stället. Något som jag är jäkligt stolt över är att jag för första gången på väldigt, väldigt länge berättade jag för en levande människa hur jag mår, hur jag känner och vad jag tycker. Satt i hela 45minuter i ett litet rum med min älskade chef på jobbet och öppnade upp mig och det har nog aldrig kännts så bra som det gjorde jag grät, skrattade, va glad och va arg på mig själv. Arg på mig själv för att jag håller tyst i stället för att säga hur jag mår eller känner. Om någon frågar mig hur jag mår så svarar jag alltid att allt är bra med mig. Det är lättast så för då slipper man tynga ner den som frågar eller personen i fråga kanske tycker att man är känslig eller löjlig. Lika så om et är något som tynger mig så pratar jag inte om det utan istället så håller jag det fö mig själv och gnager på det tills jag blir tokig, mycket därför jag fixade denna bloggen för att jag ska kunna skriva av mig och dels för att mina nära ska veta hur jag mår eller känner. Berättade även hur tiden i gymnasiet va, tre år utav tystnad. Lika bra att va tyst för då behöver man inte bli nedtryckt utav "överhuvudet" som hela tiden gav dumma gensvar eller bara idiotförklarade de andra. Även hur tiden va i högstadiet, va ingenting på den skolan tror inte ens att många skulle veta vem jag är om ni nämner mitt namn till de andra som gick där. Kanske om ni lägger till om modellerbjudandet jag fick i åttan för då blev jag genast lite intressant. Skälvkännsla, självförtroende tog vi även upp eller jag upp. Sen sa lotta det bästa någon kunde sagt till mig, jag har ju haft funderingar över mina egenskaper, varför finns jag på denna jord vad är det jag gör som får jorden att snurra? Då svarade hon:
-Det är för att du finns, det är för att du är du, du är Rebecca!
Nu kommer jag aldrig mer att behöva fundera på det mer, I am the one and only!

Nu så ska jag ta o sova lite =)

Natti natti på er

poff

Jag är ett jävla flygplan som misslyckas med sin
loop om o om igen som sedan störtar rakt ner i marken

Färger i en vind

Har nog fått dille på Disney låtar men endel är så fina och har så fint budskap



Du tror att jag inte förstår dig,
Du har sett så många platser
Jag visst det har du nog
Du vet hur allt ska va'
Och trots det så tänker jag
Finns mycket mera kunskap än du tror
Än du tror

Du tror du äger jorden som du står på
Att allt blir ditt där du har gått i hamn
Men berg och träd, ja allt som finns omkring dig
Har ett liv, har en ande, har ett namn

Du tror att dom som du vill kalla människor
Ska se ut och alltid tänka just som du
Men om du följer spår du aldrig sett för
Kan du lära med ditt hjärta här och nu


Har du hört en varg som ylar under månens ljus
En vildkatt blir en stjärnbild mot din kind
Kan du sjunga högt med bergens alla röster
Kan du måla allt med färger i en vind
Kan du måla allt med färger i en vind

Kom spring på gömda stigarna i skogen
Kom smaka söta bär av sol och jord
Kom njut av överflödet i naturen
Allt du ser har ett värde utan ord

En gränslös värld för oss och alla andra
Och varje litet liv ska va en vän
För alltid ska vi tillhöra varandra
I en kretsgång utan slut här ser vi den

Hur högt orkar trädet att nå?
Om du fäller det, vem kan svara då?


Och du hör nog aldrig vargen
Under månens ljus
För vilken färg vi än har på vår kind
Måste sjunga högt med bergens alla röster
Måste måla allt med färger i en vind
Du kan äga jorden här
Den får liv först när du lär dig att se
Att det finns färger
I en vind

En helt ny värld my ass..


Sommar söt till jennie ikväll!

'
Jepp efter en hektsik dag på jobbrt så ska jag fara in till borås igen för att lilla jennie ska bju på mat!
Gott ska de bli o goda ting ska vi se!

Goodbye my lovers.. ;D

Vem är jag och vad är det som gör mig till mig?

Jag vet inte, men jag har tänkt väldigt länge på en sak.. Alla har minst en egenskap som till exempel att va en jävel på att lira musik eller bara att va kvicker på bollen eller varför inte va en stjärna rakt igenom.. MEN här kommer problemet.
-Vad FAN är jag bra på, har jag ens någon egenskap, vad är det som jag gör för att få världen att snurra åt rätt håll? Vad är mitt party trick? Vad är det som gör att folk blir imponerad på mig, finns det ens någon som är imponerad?

O det jag menar med att jag har tänkt på det väldigt länge menar jag ungefär hela mitt liv, när man började skolan och alla va så "bra", bra på att springa, spela boll, slå så förannat långt i brännbollen att boll fanskapet träffar rätt i nyllet på mig, är det jag är bra på?
-Maximal otur? "Hej, Jag heter Rebecca.. ...Va? Vad jag är bra på, ne det är o ha maximal otur" (Y) Hur jäkla bra låter det? HAHA inte så jäkla imponerande må jag säga.. Men jag vill så gärna veta vad jag är bra på, det som gör mig unik. Vill så gärna ha nåot att komma med. Eller är det en fas man kommer i livet och undrar över dess kunskap, egenskap eller det som gör dig till dig? Jag vet i sådana fall så har den fasen varit och besöt mig väldigt länge nu och jag vill gärna ha ett svar. Är det att jag kanske är en sorts provkanin? Provkanin för dom som kanske blir sjuka?
-Jag är den som för vidare på forskningen med de kommande pasienter med samma sjukdom som mig!
Ne det är inget att använda, det jag går runt med är ju ett sorts hinder en jäkla synkning för andra i min tillvaro.. Se så, visa mig eller berätta för mig varför jag landade på jorden just den dära dagen.. För jag vill så gärna veta.

Sen vet jag att alla människor är unika o allt annat som man säger och att jag är bra som jag är osv osv.. Men just nu så räcker inte det.


Elliott Smith - Needle in the Hay  

Kanske är min framtida karriär som är min nisch. Men jag vet ju inte ens vart jag ska ställa mina fötter på den här stora världen av brancher..
-Kattvakt hela livet? Nej nej, det blir jag inget utav..
-Prof. Make up artist? Skulle vara kul som tusan, men är det någon direkt karriär? Tror nog mest att det är en rolig grej som man gör bara för att göra det och det är mitt stora intresse.
-barnmorska? Har nog varit en dröm sen jag har varit liten,älskar allt som har med barn och göra men där blir man inte direkt framgångsrik. Man ser ju bara på alla strejkar som vart över sjukvården. Sen när man hör eller ser folks uttryck om
man säger att man vill jobba innom vården så blir man ju inte så peppad, fast sen änr man säger vilken inriktning jag har tänkt mig så vänder de flesta på sig och blir till och med lite imponerade. Men de har lite svårt att släppa ner ena ögonbrynet som vart fast klistrat ända bak i nacken..
-Modellandet? Ska man ta tag i det någon gång? Där är det ju lite janna, "nu eller aldrig". För man blir ju inte yngre o snyggare precis. Men sen då när mina år har passerat och jag är ute ur modellvärlden och har inget att göra?

Herre gud här kan man spekulera.. Mina planer är i alla fall inte att stanna kvar på H&m o bli gammal och grå.. :P

Är jag bra på att lyssna? Ne det funkar inte heller, det är ju allihopa igentligen.. :P
-Psykolog kanske? HAHA


Bra på o få folk o skratta? om inte annat bra på o få mig självt o skratta.. ;D

Min egenskap kallas kanske spekuleran eller undran
-Grubbelsmurfen! :D
Där har vi det!

Nu har jag "grubblat" färdigt för kvällen så jag tror nu att jag ska ta och sova lite för det finns en dag i morgon har jag hört.. ;) Men om jag ska vara ärlig så är jag inte helt nöjd med det jag kom fram till, jag vill va något "bättre" serru!

Bye bye

21 agusti är en fin dag..

Jag kikade lite på facebook, så hittade jag denna lilla grej! Det otroliga är att näst in till så stämmer det! :D Fast det är väll iof rätt lätt o göra en sådan grej så alla tycker att det stämmer in på en... Men de vart skoj i alla fall! Nu ska jag göra mig lite snygger för att sedan gå ut med min lilla vän Emelie! Så på åter seende!
 Bye!

21 August
Lucky Color:Amber
Personality Strengths:Compassion, Drive
Personality Weakness(es):Impatience
Successful Career Path:Fashion
Sense of Humor Style:Slapstick
Adjectives to Describe You:impulsive, courageous
Description:
Sweet and sexy - you surely do add a bit of spice to everyones life! People love to associate with you - and why shouldn't they, considering your bubbly nature and all-round cheerful personality!

hus- o kattpassning

Sitter hemma hos min syster, passar nämligen deras hus under tiden som dom är i grekland med barnen o vänner.

Ska träffa mina två systrar nu strax, pappa och nathalie kommer o hämtar mig snart! Nej! nu måste jag kila, berätta mer om gårdagen och om det att jag hade överträffat mig självt när jag kommit hem!




Bye bye! :D

de tråkiga måstena

Godkväll på er..
Sitter hemma i mitt lilla rum medans mamma o pappa kikar på någon gammal film som har passerat de gamla dukarna för ett bra jäkla tagsedan. Känner mig fruktansvärt rastlös men har ändå ingen lust o ta tag i min långa lista utav alla måsten, alla måsten jag måste göra.. Kanske inte så konstigt att man inte vill ta tag i de dära måstena när måstena skulle gjort för ett jäkla bra tagsedan. Ja, så att det nästan dammar på de, o springer äckelspindlar! och spindlar gillar vi inte så då dras man för att göra det, eller så kan det även vara så att man hela, hela tiden har hoppat över de dära måstena på måstelistan för att de är så frrruktansvärt tråkiga!
-Ja det är nog mest troligast skulle jag kunna tro... TYPIST!

Jag börjar alltid lite lätt men sen så kommer det alltid något ivägen som gör att man slutar med de tråkiga måstet o gör det som lockar och är roligare. Eller att man slutar när man tycke att det ser reasonable ut.. Inte brukar jag vara sådan här  men jg tror jag har hamnat inågon sorts svacka där jag inte "hinner" lägga ner energin till/för det men nu ska det banne mej bli ändring på det!  Ska faktiskt redan börja arbeta på ändringen idag, alltså ikväll så med andra ord så hinner jag inte skriva så mycket mer än att jag vart på jobbet idag några timmar för lite utbildning för NORSKA SAMTAL och sen lite utbildning för 2:2'a.. Kändes lagom onödigt med 2:2'e utb när jag har suttit på frågor ett jäkla bra tag! Men i och för sig så va det skönt o filosofera tre timmar betalt.. ;D KANON bra!

Sen efter jobbet så mötte Mamma och Pappa upp mig med bilen hos syster i stan för att kila iväg till A6, hittade en fin fin tavla till rummet mitt, går i brunt, görnt o grått med björklöv om jag inte minns helt fel me dedära lövträdsnamnen som finns! ; D Köpte även en enkel svart gardinstång och nu kommer vi till det bästa som jag även har väntat jäätte länge på för att kunna köpa när vi for hit!
-KOMPLEMENT, multihängare!
Jepp så heter den ubersmarta pryl! :D Där har jag hängt mina 40tal scarfar! :D O herre gud hör ni själva hur excited jag är för denna lama grej?!
Jag må vara en mes, men en stolt en nu för tillfället.. ; ) Men nu ser jag mina scarfar, hade dom i en stoor indiska påse innan, vart endel scarfar som jag hade glömt av.. :P Nu ska jag bara införskaffa en liten enkel krok som jag ska hänga på min dörr så jag kan hänga komplement där istället på min garderobsdörr.. Ser lite bättre ut! (a)

Nej nu hinner vi inte prata mer, för nu ska jag ta tag i mitt tråkiga måste aka "svackan".. nämligen ta o städa i mitt utomordentligt fina rum (om de nu då hade vart uppröjt...)!

Så hej på er så kanske vi hörs lite senare eller imorgon för jag måste berätta! berätta att rebecca har överträffat sig självt!

Bye bye

Daniel Norgren

God kväll mina vänner

Imorgon blir det en regnig kväll med självaste Daniel Norgren på Hofsnäs med vänner o familj!


Så låter denna underbara boråsare!

Hoppas man möter mer folk än planerat! Han kommer upp på scen runt 19.00!
Nu ska jag ha MYS här "hemma" i dalsjöfors!

Taaa Taaa

Gudars!

Kors, viken mes jag är. En söt mes iof.. Jag va på city i stan efter en go fika med syster så helt plötsligt så ser man en fin brunett framför mig. Men men jag kan inte säga hej, för jag tyckte det va pinsamt, jag kunde inte må mig o säga hej för jag blev för nervös :$
Men tänk er själva en grönhårig blondin med två förpackningar blekningsmedel i handen..
-fjortisvarning tänker jag då men jag vet inte hur ni tänker men så tänker jag!
Kanske inte för att jag har så förbenat grönt hår men jag seeer det.. ; )

Men nu är det blekt igen o nu är jag fin o redo för att möta de fina ögonen igen.. ; )

Nu ska jag sova.. Jobba imorgon fast jag skulle vara ledig.. : O
-Pengar Rebecca, PENGAR!!

Bye bye!


RSS 2.0