My love..

Varför ska den bästa alltid komma till skada? Den som bara vill väl får inget tillbaka?
-inte ens ett tack.

Emelie min spröda sparv, när ska du förstå?


Resultat!



Galet, Ja det är det va det är!

Vet ni?
Jag är NERVÖS! Ja det tror jag att ni också hade varit om ni hade min pyjamas på er, för att imorgon alltså på fredag så ska jag gå ner till Elin efter jobbet och färga håret! JA, Jag är så nervös att jag inte direkt vet vart jag ska ta vägen. Har ju för sjöven varit blond heeeeela hela mitt lill långa liv, ja förutom en gång då jag vart hårmodell för M A T R I X, då vart jag tvungen o färga över mitt vita hår med något drastiskt.. Så nu hoppas jag över mit hela hektsika liv att håret blir bra! :D Måste ju även säga att jag är jääkligt taggad över hela grejen, över att lilla mesiga Rebecca ska våga bryta mönstret. DET är jäkligt imponerande må jag säga. ; )


Ja och det va sista bilden på mig som blond kanske...
Nu vill jag bara att det ska vara fredag och klockan ska va si så där kl S E X, för då så har jag ju troligen fått se mitt resultat om jag inte har svimmat o svimmat o svimmat om o om igen! :D

Snart en vecka har gått, och det känns tomt..
-Imorgon så är det en vecka, beror på iof hur man ser det kan va lördag också.

Nu ska jag dona vidare i lägenheten, för på lördag natt så kommer Syster och Mehdi hem! Ska bli skönt att dom kommer tillbaka men om jag får säga så tycker jag att det ska bli tråkigt att åka hem till ingemansland igen.. Men skönt ändå, lelr va sjuven man ska säga.. :D

Bye bye!

Madagascar, Escape 2 Africa

Jag hittade något skoj när jag satt här o klickade runt! :D
-See for yourself assfaces! :D



Attention: This is your Captain Speaking. 
I've got good news and bad news. 
The good news is we'll be landing immediately. 
The bad news is, we're crash landing. 
Thanks again for choosing Air Penguin.

How do you walk with your head held high?



"Dear Mr. President"
(feat. Indigo Girls)

Dear Mr. President,
Come take a walk with me.
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me.
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly.

What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?

Dear Mr. President,
Were you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
How can you say
No child is left behind?
We're not dumb and we're not blind.
They're all sitting in your cells
While you pave the road to hell.

What kind of father would take his own daughter's rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
You've come a long way from whiskey and cocaine.

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?

Let me tell you 'bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you 'bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you 'bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you 'bout hard work
Hard work
Hard work
You don't know nothing 'bout hard work
Hard work
Hard work
Oh

How do you sleep at night?
How do you walk with your head held high?
Dear Mr. President,
You'd never take a walk with me.
Would you?

dom tomma stegen

Inne på min tredje dag som 20, känner mig liiite sliten! ;)

No, I don't even know your name
It doesn't matter,
You're my experimental game
Just human nature
It's not what,
Good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey


Funderar på att färga mitt hår brunt, är det något jag ska göra eller ska jag boka av tiden på fredag? I så fall så är det första gången jag färgar mitt hår mörkare1 :O :D

Nu bär det av till göteborg!

Bye bye

O där kom käppen..

Nu är jag 20!
-Faaantastiskt

None
-Synd bara att sommaren försvinner nu, hösten är här

Snart kommer käppen...

Jävlar i havet!

Nu är de snart dags, nu kan jag inte skylla bort att jag är bara ett barn.. ; )
-Jag fyller 20 nu!

Med detta avslutar vi denna lilla skriverien med en hälsning från självaste Gustav.. ; )
-enjoy!


Bernie Mac

Klockan är mycket och jag kan inte sova.. Trodde jag skulle somna som en stock efter mitt förra inlägg, men icke! Besämde mig därför att jag skulle kolla på sf.se och se på trailern för Arn men då såg jag att Bernie Mac är död, han dog i lunginflammation, lördagen den 9. Han blev 50 år, det är äckligt vad fort det kan vända i livets resa. Jag blir själv rädd när jag hör sådant, när folk lämnar en för tidigt. Jag menar han är pappa till någon, son till en stolt mor och far, make till den finaste brud han har sett och helt plötsligt så finns han inte där för dem och dom kan inte finnas där för honom. Dom kan inte dela sin planerade framtid sida vid sida...
Planerna sprack.

Detta gör att man kommer hålla ännu hårdare på sitt motto, det här ska bli den bästa dagen i mitt liv!


October 5, 1957 – August 9, 2008


Dom små små orden är svåra ord och de hårda orden är enkla ord

Jag är så nöjd med tillvaron, känner att alla bitar håller på o hamna på plats. Börjar hitta svaren till alla mina frågor. Jag känner till och med av att jag ger ut en helt annan utstrålning, jag känner att jag skiner, jag känner mig till och med längre, längre än vad jag igentligen är. Japp MYCKET nöjd över tillvaron!

Va uppe hos lotta, min chef  på jobbet en sväng för att berätta att jag har "vuxit" och att jag har tagit tag i mina planer o min dröm och även visa att jag mår bra och är glad o inte kan sluta le. Det roliga va att hon såg direkt att jag hade något att berätta! Jag berättade att jag hade trippat till infoteket i stan och sett över vad de fanns för platser kvar för komvux, vilke det btw gjorde så det blir matte c för mig i höst och sen i vår så ska jag söka Naturkunskap B. Naturkunskap B är grundläggande meriter för att kunna komma in på sjuksköteskeutbildningen i högskolan, jepp mina vänner jag ska bli sjuksköteska! Fast jag ska specialisera mig till barnmorska, troligtvis innom förtidigtfödda små knortar. Barn i allmänhet, allra hellst små barn har stått mig nära om hjärtat och jag har alltid velat arbeta med barn. Sedan jag va liten har jag vetat det och så har jag fått bekräftat från många att dom tror att jag skulle passa perfekt som sjuksköterska just för att jag är så samlad och som dom säger, "ödmjuk" mot folk.

Jag tror eller rättare sagt, jag vet att jag inte kommer att ångra mig den dagen jag börjar läsa till sjuksköterska för jag är så fruktansvärt intresserad på vad dom gör och hur dom gör när jag själv är på mina remicade behandlingar. Har alltid massa frågor till min sjuksköteska när hon tar prover på mig och går o donar! Det är näsan så att jag vil följa med henne när hon lämnar mitt rum för att se vad hon gör näst, men det går ju inte riktigt! Jag läntar redan till praktiken! Att få praktisera på lasarettet, det kommer bli fruktansvärt skoj. Sen att man inte blir miljonär på och va sjuksköterska/barnmorska det struntar jag i för det är det jag vill göra, hjälpa folk så att dom mår bra, sätta barn till världen, se lycka i nyblivna föräldrars ögon o hjälpa folk igenom kriser, att få vara där. Men Jag är rädd att jag inte kommer att komma in på utbildningen, tänk om inte mina betyg kommer att räcka till? Det känns fruktansvärt störande att betyg kan hindra en från ens drömmar. Jo visst kan man läsa upp sina betyg eller göra högskoleprovet men högskoleprovet det skulle jag aldrig klara.. Nej nej det är inte min grej. Så peppar peppar! Nu hoppas jag att mina gymnasiebetyg ska räcka, ska ta o gå ner till infoteket så dom kan hjälpa mig och se förra årets intagningspoäng jämfört med mina och i så fall vad som skulle fattas.
  -Vet i alla fall att den dagen jag lämnar högskolan, när jag är färdig utbildad så kommer jag gå till ett arbete som är så givande, att få hjälpa folk, att sen kanske få tom hjälpa en människa till världen kommer göra mig så fruktansvärt stolt. Jag ser inte det som ett arbete jag ser det mer som ett uppdrag jag skulle genomföra dagligen, ett uppdrag som kommer att göra mig till bättre människa.

Nu ska jag ta och stänga ner här och ta min lilla skönhetssömn, för imorgon så ska jag och Emelie fara till Göteborg! Jag har blivit lite utav en stammis i Göteborg! O det gillar vi! :D
Denna veckan händer mycket, Göteborg, kila till infoteket o se över mina betyg, Jag fyller 20 på torsdag,  bror åker hem på min dag tråkigt nog, Emma fyller 20 på fredag, på fredag blir det biooo, på lördag så blir det troligtvis att man gör stan osäker och förhoppningsvis Göteborg i repris! Sa jag att jag är ledig hela veckan... ; )
-SKÖNT!
O sa jag att jag bor i borås nu i två veckor? Ne för det gör jag, syster o hennes sambo är i Turkiet i två veckorstid så då håller jag elden i glöd här! Så nu är jag ingen bonne längre, nu är jag en stadsråtta..  ;)

Time to hit the hay!
-Bye bye o natti natti!


OS, intressant!

Morron!

Hoppade upp ur soffan tidigt idag, på min ledigaa dag och allt. Sitter och kikar på OS i gymnastik, det är satan ad staiga dom är! Den dära lilla japanesen har ju bättre förutsättningar än vad de andra har men inte fen är hon bäst för de! Jaag tycker då tösen i den lila dressen tror hon kommer ifrån USA, mitt framtids land.. ; )  Kan ju inte sticka under stolen med att jag sitter o små fnissar när man lyssnar på namnen på de olika "konsterna", "ställningarna" va fan säger man? I alla fall det låter som de där nissarna i YRROL när dom ska installera sterion "check check, SELAVIE!" Liite skoj är det må jag säga. Men nog om det jag är mer imponerad över de där starka kropparna!

Va fa-an nu bytte de över till handboll, jävla sätt.. ; )
-Tyskland sverige, damer.
Kul o se hur de går!
Verkar som en enkel match redan 0-2 till sverige in på tredje minuten!

Nu ska jag till Viskan o äta en god frukost och sen ska jag fara till Ulricehamn, för idag så ska syster gadda sig!

By bye

Nathalie kom hem till mig nu är du snäll

Godkväll

Jag saknar min lillasyster! Jag vill att hon ska komma hem till mig nu. Hade hopp om att hon skulle kanske komma hem tidigare än planerat, alltså idag men så blev inte fallet. Hon bestämmde sig för att va kvar till torsdag. Det känns så konstigt när hon inte är hemma. O nu äntligen när jag är ledig och hon är ledig och inte är med hennes fina Martin så är hon däär, i Västerås utav alla ställen. Så nu sitter jag här o donar o har mej! Längtar tills på fredag då den stora dagen, ja den stora dagen då när Nathalie ska tattuera sig i lilla Ulricehamn hos en av sveriges största tattuerare! O Hon ska inte tattuera in vad som hellst heller! Nämligen en Pinupa i form utav en zombie!
-Nice!
Självklart så va jag en given kandidat att få följa med henne o va hennes stöd! Ska bli jätte kul o få följa med henne dit, känns som om jag är mer taggad än henne.. ; ) Taggad.. Det va ju passande ordval!



 

Vet inte riktigt om hon kommer bli sur över att jag laddade upp just denna bilden på henne men hon är så söt här. När vi va o besökte Ullared med mamma, pappa och Martin! Skoj hade vi, roligast va nog när Martin sov i bilen och sen när han vaknat vägrar han erkänna att han sovit. Båda är lika envisa, det är rätt skoj att lyssna på ibland.

Jag har även lyckats smittat ner alla här hemma! :D Weho! Va nämligen hemma  förra veckan från jobbet för jag vart förkylder o kass så att jag inte kunde prata med mina små kunder.. O nu har jag smittat ner alla som bor hemma. Tycker dock synd om Nathalie som gick runt i Västerås o va sjuk men de andra måste ju också bli sjuka någon gång! Bättre nu än i vinter då vi ska åka iväg till Marocko och fira Pappa! Sen har jag ju dubbelbokat mig, skulle få finbesök ifrån Göteborg på onsdag men jag va så uppe ivarv att jag inte tänkte på att jag skulle ju jobba då.. Men Japp jag får ändrat påt! :D Nu ska jag Krypa ner i sängen och kika på CIDERHUSREGLERNA!

Natti natti på er och sov så gott, hoppas även att er arbetsdag blir bättre än va den va idag! ; )

Bye!

Något som heter skrivhäfta i stället för tunghäfta?

Finns ju inget ord som heter så men...
-Tänkte skriva en massor idag men jag fick inte ett bra ord ner skrivet så jag raderade all och bestämde mig för att Jack Johnson kunde göra det bättre med låten Angel! Så Så blir det ser ni!



Kan ju bara tillägga att jag har haft en riktig goe dag hemma som har innehållt svamplockning med mor o syster Jennie! Gissa om det blev en god gryta, jag menar svamp i all ära men skogens guld det slår inget! ; ) Nu ska jag möta min lediga morgondag med någon bra klassiker som The Rose eller La Bamba! Kanske det tom blir Ciderhusreglerna! Eller varför inte bara några goa avsnitt med Friends? Jag vet i alla fall att vilken film jag än tittar på så slår det den filmen jag kollade på 3an.. "Analyze That!", va ungefär lika kass som "Anger management".. Hade väll sina stunder men ne den va tråkig..

Så Godnatt!
-Bye

Blomsterbud

Helt galet, men igår så fick jag ett blomsterbud hem till lilla mig! Till lilla mig!
Det stod "You are on my mind", jag visste inte ens att de fanns någon som tänkte lite extra på mig. Men jag vill veta vem det är som tänker lite extra på mig och jag känner mig så dum när jag inte kan tacka den personen som gjorde mig så enormt glad att han fick mig till tårar när mamma ringde till mig och sa vad som väntade på mig där hemma. Det kvittar nästan vem det är, bara att få en bekräftan att dett finns någon som tycker att jag kanske är något extra som vill lägga tid till att beställa ett litet fint bud hem till lilla mig.
-Som tänker på mig, M-I-G!

Kan ju säga som så att dessa två dagar har jag allt varit längre än vad jag är! Kan ju även tillägga att jag är nyfiken som ini bomben! :D


Nu blir det film!
-Natti på er!

RSS 2.0