Dom små små orden är svåra ord och de hårda orden är enkla ord

Jag är så nöjd med tillvaron, känner att alla bitar håller på o hamna på plats. Börjar hitta svaren till alla mina frågor. Jag känner till och med av att jag ger ut en helt annan utstrålning, jag känner att jag skiner, jag känner mig till och med längre, längre än vad jag igentligen är. Japp MYCKET nöjd över tillvaron!

Va uppe hos lotta, min chef  på jobbet en sväng för att berätta att jag har "vuxit" och att jag har tagit tag i mina planer o min dröm och även visa att jag mår bra och är glad o inte kan sluta le. Det roliga va att hon såg direkt att jag hade något att berätta! Jag berättade att jag hade trippat till infoteket i stan och sett över vad de fanns för platser kvar för komvux, vilke det btw gjorde så det blir matte c för mig i höst och sen i vår så ska jag söka Naturkunskap B. Naturkunskap B är grundläggande meriter för att kunna komma in på sjuksköteskeutbildningen i högskolan, jepp mina vänner jag ska bli sjuksköteska! Fast jag ska specialisera mig till barnmorska, troligtvis innom förtidigtfödda små knortar. Barn i allmänhet, allra hellst små barn har stått mig nära om hjärtat och jag har alltid velat arbeta med barn. Sedan jag va liten har jag vetat det och så har jag fått bekräftat från många att dom tror att jag skulle passa perfekt som sjuksköterska just för att jag är så samlad och som dom säger, "ödmjuk" mot folk.

Jag tror eller rättare sagt, jag vet att jag inte kommer att ångra mig den dagen jag börjar läsa till sjuksköterska för jag är så fruktansvärt intresserad på vad dom gör och hur dom gör när jag själv är på mina remicade behandlingar. Har alltid massa frågor till min sjuksköteska när hon tar prover på mig och går o donar! Det är näsan så att jag vil följa med henne när hon lämnar mitt rum för att se vad hon gör näst, men det går ju inte riktigt! Jag läntar redan till praktiken! Att få praktisera på lasarettet, det kommer bli fruktansvärt skoj. Sen att man inte blir miljonär på och va sjuksköterska/barnmorska det struntar jag i för det är det jag vill göra, hjälpa folk så att dom mår bra, sätta barn till världen, se lycka i nyblivna föräldrars ögon o hjälpa folk igenom kriser, att få vara där. Men Jag är rädd att jag inte kommer att komma in på utbildningen, tänk om inte mina betyg kommer att räcka till? Det känns fruktansvärt störande att betyg kan hindra en från ens drömmar. Jo visst kan man läsa upp sina betyg eller göra högskoleprovet men högskoleprovet det skulle jag aldrig klara.. Nej nej det är inte min grej. Så peppar peppar! Nu hoppas jag att mina gymnasiebetyg ska räcka, ska ta o gå ner till infoteket så dom kan hjälpa mig och se förra årets intagningspoäng jämfört med mina och i så fall vad som skulle fattas.
  -Vet i alla fall att den dagen jag lämnar högskolan, när jag är färdig utbildad så kommer jag gå till ett arbete som är så givande, att få hjälpa folk, att sen kanske få tom hjälpa en människa till världen kommer göra mig så fruktansvärt stolt. Jag ser inte det som ett arbete jag ser det mer som ett uppdrag jag skulle genomföra dagligen, ett uppdrag som kommer att göra mig till bättre människa.

Nu ska jag ta och stänga ner här och ta min lilla skönhetssömn, för imorgon så ska jag och Emelie fara till Göteborg! Jag har blivit lite utav en stammis i Göteborg! O det gillar vi! :D
Denna veckan händer mycket, Göteborg, kila till infoteket o se över mina betyg, Jag fyller 20 på torsdag,  bror åker hem på min dag tråkigt nog, Emma fyller 20 på fredag, på fredag blir det biooo, på lördag så blir det troligtvis att man gör stan osäker och förhoppningsvis Göteborg i repris! Sa jag att jag är ledig hela veckan... ; )
-SKÖNT!
O sa jag att jag bor i borås nu i två veckor? Ne för det gör jag, syster o hennes sambo är i Turkiet i två veckorstid så då håller jag elden i glöd här! Så nu är jag ingen bonne längre, nu är jag en stadsråtta..  ;)

Time to hit the hay!
-Bye bye o natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0