Frustration

Ahaaaaaaaa!
Ja det är det enda jag får ut mig nu, jag vet inte riktigt vad det är och jag vet inte om jag kan säga så mycket mer för att väcka mer undran än vad jag gett nu.

Känns i alla fall som om jag sitter instängd i en jätte liten låda som jag varken kommer loss eller ut ur.
Ser inte så jävla roligt ut va?


Nu ska jag ta och fortsätta och göra det jag gör, sitter i lådan och tänker och donar, eller något!

Taa taaaa

Vi har delat samma drömmar

Måste dela med mig något fint jag läste ifrån Mikael Whies album från 01, Sånder i tiden.

"Jag träffade Björn Afzelius första gången sommaren 1970. Vi spelade i Hoola Bandoola Band tillsammans till 1976 när bandet upplöstes. Vi bodde i samma hus först på Föreningsgatan och senare på Rönneholmsvägen i Malmö tills Björn flyttade till Göteborg 1977. Från 1982 när vi för första gången spelade ihop igen i TV-programmet Måndagsbörsen till 1996 när vi återförenade Hoola gjorde vi hundratals spelningar tillsammans. Vi uppträdde i Sverige, Danmark, Norge, Finland och på Färöarna men också i Italien, Nicaragua och Kuba.
Vi semestrade tillsammans med våra familjer. Vi åt och drack. Vi pratade politik, affärer och kärlek. Vi skrattade. Vi grälade. Vi stod varandra kort sagt mycket nära.
1997 i september kom Björn ner till Malmö från Göteborg och berättade att han hade fått lungcancer. När han hade åkt tillbaka skrev jag Den, jag kunde va. Jag spelade den för honom nästa gång vi sågs. Han bad mig spela den på hans begravning. Det gjorde jag.

Mikael Wiehe -Den jag kunde va

Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar


Du är med mej vart jag går

Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den, jag kunde va

Som broar över djupen
som skuggor under träden
som eldarna i natten
som stigar genom snåren
har vi varit för varandra


Så otroligt fint gjort. En låt som man själv skulle vilja ha på sin begravning. Denna låten slutade med massa tårar och nu spelas om om i mitt rum istället för Dr. Hook's hits!

Nu ska jag fortsätta med mitt städ o nyfixx i min klädgarderob!

Ha det fint!
-Taaa

IKA -Hur bra som hellst!

Hejsan hejsan!

Jag och Angelica har allt haft lite myskväll idag! Kolat på massa olika plipp på barnprogram ifrån när man va liten, vi hittade angelicas favvor, IKA I RUTAN! Själv så vart jag så liten när det gick att jag tyckte hon mest va läskig med sin konstiga röst och varje gång hon hoppade in i skelettdräkten o hoppade runt där. Varjegång hon hade varit e den dräkten så såg jag dom i mitt mörka rum när jag skulle sova (a).. Stackars mig, inte lätt o va liten ; ) lika så tyckte jag skrotnisse va JÄTTE läskigt! mådde riktigt dåligt varjegång jag sett det, hade tom den där obehagliga känslan nu när jag kollade ett på ett klipp!
Men här har jag tagit ett roligt klipp med IKA!
-EnJOY


Dags o sova efter en lång dag i jönköping med Jennie, heeelt underbar va dagen i alla fall! ::D

Natti nattiii

Är det så här det känns och va lycklig?

Godkväll mina kära och nära

Sitter i lilla rummet och funderar på vad som är rätt och fel. Hur vet man vad som är rätt men kanske känns fel eller kanske är fel men känns rätt? Just nu känns allt fel, men i bland rätt.
-Helvete vad allt ska va konstigt, det kan aldrig va bra. Det är väll det man brukar kalla girighet eller aldrig nöjd.
PUNKT för det!

Japp! I alla fall så va jag ute på äventyr med Gustav, Sara och hennes Micke. Först så åkte jag och Gustav till Sara och Micke för förfest inför förfesten med deras fotbollslag, kabel åttio. Hos dom så bjöds det på goda drinkar som va mycket tacksamt och gott! Sen for vi då vidare till Johan, där laget satt och drack både öl och champange under tiden som de sjöng en av tusen kable ramsor! Jag och Sara kom överens med några att vi skulle dra ihop några snygga brudar ocg starta ett olidligt bra cheerleading lag, får väll se hur det går me det ; ) Vi har ju vintern på oss och komma igång ;D hahaha. Även där så mötte vi en liten man som vart son till en av min och saras gamla kemi lärare i dalsjöskolan, det är galet vad litet borås är må jag säga. Alltid ska man möta någon som känner den andre.. Vidare efter denna "fira-att-kabel-gick-upp-en-div-fest" så for vi till X&Y! Där var det för benat roligt! Ha aldrig mött så mycket härligt folk som jag inte har träffat på länge! Träffade en Jim, en jim som retat, sparkat, jävlats med mig i två månader, ja det kanske va tom längre han va på H&M.. Men fy fasik va skoj det va när dom kom upp till oss! Men de bästa va nog när vi satt med vadera telefon och satt o lyssnade på radion ihop och stansade. Eller när jag och John va ute i arkivet o han kom ut och köta hål på oss, mindre roligt va de ju när de gick loss med pickdedöden och skuta-gummiband-på-rebecca leken. Tider va de va de va! Ja det va nog det skönaste gänget som komm upp till H&M för att stansa.. Lilla tina uppifrån långt åt helvete, Johannes som prata mer än va han handlade *HAHA*, tönt. Även lilla Philip, killen som vart bäst på hitta konstiga namn på katalogbegäran.. Jutta, Barbara.. Han ska bara veta vilka namn jag har hittat nu innan jag slutade Honny von bitch DET slår fan allt! tom hink spann! Nog om det men jag träffade iaf brad pitt även Manda, David, Andreas och Elin träffade jag. Sköna Zara Isabella Nerman träffade jag med, den härligaste tjej jag någonsin mött! fans ju andra som jag träffade med men kan ju inte rabbla alla jag träffade och inte träffade igår ; ) MEN Erik får vi ju inte glömma, han har precis kommit hem från barce sen ett halvår tillbaka så det vart ruskigt roligt oxh träffa honom! :D

Nog om det, jag hade i alla fall det jätte kul på xoy! Hoppas man får lika roligt på fredag då när det är ROCKKVÄLL där! Hoppas till och med att det blir ännu roligare då! För då ska även syster Tess och lillesyster Natz dit, även tess vänner ska dit och dom är ju hur sköna som hellst! Så jag hoppas man kan sammanstråla på något sätt!



Natz och jag förra helgen på trädgården, även då msn träffade falken!

Imorgon så ska jag, Nathalie och Jennie åka till IKEA! Jag ska icke ha något men det ska bli roligt att bara åka dit ooch kika o få inspiration. Bara att åka iväg och hitta på något med syskonen ska bli kul. Så därför så ska man kanske ta och knyta sig eller i alla fall ta och krype ner under täcket och läsa boken Elvis och jag. En jätte gammal bok som mamma har haft undan som jag nu funnit! Elvis har en stor betydelse i familjen Carlsson så därför är det extra roligt att läsa den boken, jag har även investerat en självbiografi om elvis. Har inte kollat på hela än men jag gillade den direkt när jag började se på den men jag för för trött för att hålla konsentrationen uppe, så får ta och se på den nu någon dag nu med!

Nej nej!
-Dags och krypa ner

Ha det super =)

Galet som fan kommer nästa vecka bli, helt sjukt. Jag trodde aldrig det skulle hända på riktigt men så blev det och jag är glad trots ett par tårar trillade ner på kinden min. Hinner dock inte berätta vad som komma skall för nu måste jag sova för jag sov kasst inatt!



Godnatten skatten!

RSS 2.0